Vojvodina protiv Partizana na početku SEHA lige

Rukometaši Vojvodine gostuju danas Partizanu u prvom kolu regionalne SEHA lige.
Rukometaši Vojvodine gostuju danas Partizanu u prvom kolu regionalne SEHA lige.

Izabranici trenera Momira Rnića već su se sastali sa Beograđanima pre tri dana, kad su ih u utakmici Superkupa savladali rezultatom 26:22 i po prvi put doneli taj trofej u Novi Sad. Kako Rnić kaže za 021, taj meč je bio izuzetno težak, a ništa lakši posao ne očekuje ni u predstojećoj utakmici.

"Mi ćemo ponovo učiniti sve što možemo da pobedimo crno bele i da donesemo dva boda iz Beograda, što bi nam bih veliki zamah u SEHA ligi, međutim, to neće biti nimalo lako. Partizan će u utakmicu ući sa puno motiva i angažovanja i mi moramo biti spremni na to", rekao je trener Vojvodine.

Prema njegovim rečima, svi igrači osim kapitena Popova su zdravi i spremni za nastup, ali ono što može predstavljati problem jeste premorenost, jer su u poslednjih nedelju dana imali mnogo teških mečeva.

Rnić je dodao da od učešća u SEHA ligi očekuje pre svega da njegovi igrači steknu neophodno međunarodno iskustvo i plasman na sredini tabele. Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u hali na Banjici od 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.