Jokić tužio FK Vojvodinu zbog neisplaćenih zarada

Fudbaler Vojvodine Đorđe Jokić podneo je tužbu protiv kluba zbog neizmirenih obaveza.
Fudbaler Vojvodine Đorđe Jokić podneo je tužbu protiv kluba zbog neizmirenih obaveza.

On je tužio FK Vovodinu za ukupno 15 neisplaćenih plata, i u sve uračunao primanja do decembra, s obzirom na to da mu ugovor ističe naredne sezone.  S druge strane, međutim, nema ga na treninzima pa u klubu ističu da ne ispunjava profesionalne obaveze.

– Ne bih dodatno komentarisao jer je sve to normalna stvar, tim pre što sam sa svima u klubu imao izuzetno korektan odnos, posebno sa pokojnim predsednikom Batom Butorovićem. Da je on živ, do ovoga sigurno ne bi došlo i tako nešto se ne bi desilo. Znam koje su mi obaveze i istina je da ne treniram a to je više njihova odluka nego moja, jer su oni najbolje upućeni – kaže Jokić.

Dušan Vlaović, potpredsednik Vojvodine, kaže da Jokić ima ugovor sa Vojvodinom. "Pošto nismo mogli da se dogovorimo s njim, nemamo ništa protiv da sve to reše nadležne institucije. On je tužio klub za plate unapred i pitam se, gde to ima? Takođe, pitanje je da li on ispunjava ugovorne obaveze ili ne", kaže Vlaović.

Stručni štab Vojvodine, na čelu sa Markom Nikolićem, ne računa na 32-godišnjeg štopera, kao ni na Holanđanina Seržinja Grina, koji jednako kao i Jokić, ima važeći ugovor sa Novosađanima, ali je, za razliku od njega, redovan na treninzima. Ni Jokić ni Grin nisu tokom leta uspeli da pronađu inostrane angažmane, a klupsko rukovodstvo Vojvodine u nekoliko navrata je pokušavalo da sa fudbalerima postigne dogovor.

  • Stara Garda

    09.09.2013 11:21
    Sa smenom Balse , ide :
    - smena FIRME, pa pospremanje ostatakca Crne Gore u klubu !!!
    do nove godine !!!
  • Novak

    09.09.2013 00:15
    ...
    Eto vam ga na sad. Pljujete po Titovim blizancima a FKV nestaje kao sneg na proletnjem suncu. A i Jokic lupa gluposti, ima 15 neisplacenih plata, a napominje da je Bata ziv da do toga ne bi doslo... Ma da, kako da ne, kao da je Bata umro pre 15 godina, a ne juce...
  • Lala-kosmopolit

    08.09.2013 13:04
    Veterani Partizana
    Ovo nije F.K. "Vojvodina". Ovaj klub sad, pre liči, na veteransku sekciju isluženih fudbalera iz Beograda, kojima pripada i ovaj lik, zajedno sa Kežmanom. Koja bre "Vojvodina"? Ovo je sprega beogradsko-crnogorske mafije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.