Vojvodina protiv Sloge u šesnaestini finala Kupa

U šesnaestini finala Kupa Srbije fudbaleri Vojvodine igraće sa Slogom iz Kraljeva, odlučeno je žrebom.

U šesnaestini finala Kupa Srbije fudbaleri Vojvodine igraće sa Slogom iz Kraljeva, odlučeno je žrebom.

Utakmica se igra 25. septembra u Kraljevu.

Partizan se sastaje sa Metalcem, dok će protivnik Crvene zvezde biti Proleter iz Novog Sada. Branilac titule Jagodina za rivala je dobila IM Rakovicu.

Žrebom je odlučeno da je Voždovac slobodan u ovoj fazi takmičenja, pa je automatski prošao u osminu finala. Voždovac u ovoj rundi nije dobio protivnika zbog odustajanja Hajduka iz Kule.

Osmina finala igra se 30. oktobra, a četvrtfinale je 4. decembra. Polufinalni dvomeči su 26. marta i 9. aprila. Finale će se igrati 7. maja.

  • fkv

    12.09.2013 15:55
    kup je... naš?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.