Voša juri pobedu za prvo mesto

Fudbaleri Vojvodine dočekuju danas od 16 časova, na "Karađorđu", ekipu Slobode Pointa iz Užica, u devetom kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine dočekuju danas od 16 časova, na "Karađorđu", ekipu Slobode Pointa iz Užica, u devetom kolu Superlige Srbije.

Posle odlične igre u derbiju protiv Partizana u Novom Sadu (2:1), Voša je odigrala nerešeno u Nišu protiv Radničkog (1:1), ali se u prošlom kolu vratila u pobednički ritam trijumfom protiv Rada u Beogradu sa 2:1.

Novosađani trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli Superlige, sa samo bodom zaostatka za vodećim dvojcem, Partizanom i Čukaričkim. U slučaju pobede protiv Slobode i poraza ili remija Čukaričkog, koji gostuje Donjem Sremu, Vojvodina bi posle dužeg vremena mogla da "prenoći" na čelu prvenstva Srbije, bar na kratko, s obzirom da aktuelni šampion Partizan tek u nedelju gostuje neugodnoj Jagodini. Vojvodina je i dalje bez poraza, dok Sloboda zauzima 13 mesto, sa tek 7 osvojenih bodova u dosadašnjem toku prvenstva.

Trener "lala", Marko Nikolić rekao je da njegov tim mora ozbiljno da shvati ekipu Slobode, koju vodi odličan trener i koja je u poslednjim utakmicama podigla formu.

"Sloboda je imala nešto slabiji start u prvenstvu, međutim, u poslednjih nekoliko utakmica podigli su formu, posebno Tijago i kapiten Vasilić. Sloboda je u prošlosti znala da nas namuči i u Užicu i u Novom Sadu. Zbog svega toga moramo ih maksimalno respektovati i sa maksimalnim pristupom ući u utakmicu", rekao je Nikolić,

Pomoć navijača je ono što je potrebno fudbalerima Voše, koji su vrlo blizu vrha tabele, a strateg Novosađana pozvao je navijače da dođu na stadion i pomognu svom voljenom klubu na putu ka vrhu Superlige.

"Da bi savladali ekipu Slobode potrebna nam je pomoć naših navijača i ovom prilikom apelujem na njih da dođu na stadion "Karađorđe" i da nam daju neophodan "vetar u leđa". Nadam se da će novosadska publika prepoznati ovaj momenat kada smo samo na korak od prvog mesta", zaključio je Nikolić.

Meč između Vojvodine i Slobode Point na programu je od 16 časova, a cene karata iznose 400 dinara za zapad i 300 dinara za istok.

Parovi 9. kola Superlige:

Vojvodina - Sloboda Point
OFK Beograd - Radnički 1923
Javor - Rad
Jagodina - Partizan
Napredak - Radnički Niš
Crvena Zvezda - Novi Pazar
Donji Srem - Čukarički
Voždovac - Spartak
(Nikola Marković)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.