Fudbaleri Vojvodine od 14:30 gostuju OFK Beogradu

Fudbaleri Vojvodine sastaju se od 14:30 na "Karaburmi", sa OFK Beogradom, u okviru desetog kola Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine sastaju se od 14:30 na "Karaburmi", sa OFK Beogradom, u okviru desetog kola Superlige Srbije.

Do prošlog kola Vojvodina je bila jedina ekipa bez poraza od početka prvenstva, ali je Sloboda pobedom od 2:1 na "Karađorđu" prekinula taj niz Novosađana. I pored neuspeha, Vojvodina je zadržala četvrto mesto na tabeli i trenutno ima isti broj bodova kao i Crvena zvezda (16), a za liderom šampionata Partizanom, zaostaje četiri boda.

S druge strane, OFK Beograd nema dobar početak sezone iza sebe. Trenutno su na 12. mestu sa 10 bodova sa tri pobede, jednim nerešenim rezultatom i čak pet poraza.

Trener Novosađana, Marko Nikolić istakao je da očekuje reakciju svojih igrača na negativan rezultat protiv Slobode. "Ovo je susret u kojem me zanima pozitivna reakcija mojih fudbalera u odnosu na rezultat iz prethodne utakmice koji je za nas bio negativan. Poraz je za nas došao u veoma nezgodnom trenutku, ali je u fudbalu dobra stvar što uvek postoji i naredna utakmica. Ova utakmica je prava prilika za nas da pokažemo kvalitet i zajedničku energiju na terenu", rekao je Nikolić.

Strateg "lala", istakao je da je je OFK Beograd dobra ekipa sa mladim, ali i nekolicinom iskusnih fudbalera i da će pobediti onaj ko bude više želeo pobedu. "Želim da vidim igrače  koji izgaraju  na terenu i sa ponosom nose dres Vojvodine. Zanimljivost sporta pa time i fudbala je što ne zavisi sve od tebe već sa druge strane postoji i rival sa svim svojim planovima, željama i motivima. Siguran sam da će igrači OFK Beograda biti motivisani u najmanjoj meri kao i mi, a pobediće onaj čiji motiv bude veči", zaključio je Nikolić.

Parovi 10. kola Superlige:

OFK Beograd - Vojvodina (14:30)
Radnički - Spartak (14:30)
Novi Pazar - Donji Srem (14:30)
Rad - Jagodina (14:30)
Partizan Napredak (17)
Čukarički - Voždovac (18)
Sloboda Point - Javor (18)
Radnički Niš - Crvena zvezda (19)

Meč između Vojvodine i OFK Beograda, na programu je od 14:30 časova, na "Karaburmi". (Nikola Marković)

  • lemara

    25.10.2013 13:46
    novi sad
    ajmo firma svi na karaburmu po 3 boda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.