Fudbaleri Vojvodine posle penala u četvrtfinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale nacionalnog kupa, pošto su na "Karađorđu", nakon penala savladali ekipu Novog Pazara.
Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale nacionalnog kupa, pošto su na "Karađorđu", nakon penala savladali ekipu Novog Pazara.

Vojvodina je pre mesec i po dana u prvenstvu Srbije dočekala Novi Pazar na "Karađorđu" i tada slavila minimalnim rezultatom. I danas, Novosađani su protiv Pazaraca imali ulogu favorita, ali su tek posle penala, opravdali tu ulogu i uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije.

U prvom poluvremenu Novi Pazar je bio bolji, ali golova nije bilo i na odmor se otišlo sa rezultatom 0:0. U drugom delu Vojvodina je zaigrala bolje, međutim promene rezultata nije bilo, pa se nakon isteka devedesetog minuta odmah prešlo na izvođenje penala.

Kao i u prošlom kolu kupa gde je Vojvodina bila uspešnija u Kraljevu protiv Sloge, i sada su Novosađani posle jedanaesteraca bili bolji od svog rivala, i plasirali se u narednu fazu. Vranješ, Škuletić i Radoja su bili precizni sa bele tačke za domaće, dok su gosti promašili sva tri penala, i tako poklonili pobedu Vojvodini.

U ostalim mečevima, OFK Beograd je na "Karaburmi" golom u nadoknadi vremena savladao Jedinstvo iz Užica sa 2:1 i tako sprečio veliko iznenađenje, dok je Donji Srem napravio najveći uspeh u svojoj istoriji, pošto je sa 2:0, golovima Marčete i Čordašića savladao Borac iz Čačka.

Još jedan vojvođanski klub, Spartak, takođe je obezbedio učešće u sledećoj fazi nacionalnog kupa. Subotičani su na svom terenu, sa dva gola Noskovića u poslednjih 20 minuta utakmice, prelomili meč protiv Napretka i slavili sa 2:0.

Partizan je lako savladao Radnički u Nišu sa 3:0, Jagodina Čukarički sa 2:0, a istim rezultatom Sloboda je pobedila Voždovac. U poslednjem meču današnjeg programa, Crvena zvezda je pobedila u Beogradu, Radnički iz Kragujevca sa 3:0.

Mečevi četvrtfinala na programu su 4. decembra.

Kompletni rezultati 1/8 finala Kupa Srbije:

(Nikola Marković)

  • mudrac

    31.10.2013 10:14
    ...
    Moze i sa navodnicima i bez njih, a moze i sa sve velikimn slovima...
    Najgenijalnije pismo sa najgenijalnijim pravopisom.
  • Lektor

    30.10.2013 18:14
    @Somi
    Dobro je napisano, jer utakmica nije igrana na Karađorđu, nego na stadionu koji nosi njegovo ime... Isto bi bilo i da se igralo na "Santiago Bernabeu"... Veliki pozdrav svim navijačima Voše! :)
  • Ćevara

    30.10.2013 17:36
    Rekoh ja onomad...
    Izgibosmo i na penale prodjosmo!!!
    Bravo Žakula! Čiča je CAR!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.