Voša ispustila prednost od dva gola protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno, 2:2 sa Radničkim iz Kragujevca u 11. kolu Superlige i propustili priliku da se probiju na vrh tabele.
Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno, 2:2 sa Radničkim iz Kragujevca u 11. kolu Superlige i propustili priliku da se probiju na vrh tabele.

Novosađani su vodili 2:0 golovima Marka Poletanovića u 23. i Andrije Kaluđerovića u 51. minutu meča, ali su Kragujevčani za samo tri minuta postigli dva gola i odneli bod sa "Karađorđa". Golove za Radnički postigli su Bojan Beljić u 57. minutu i Radovan Krivokapić u 62.

Vojvodina je posle toga kretala u napad i imala inicijativu, a od 79. minuta imala je i igrača više, pošto je Beljić dobio drugi žuti karton i morao je da izađe. Sudija je produžio meč osam minuta, ali Novosađani nisu uspeli da iskoriste inicijativu i igrača više, tako da je meč završen 2:2.

Vojvodina posle 11 odigranih kola ima 20 osvojenih bodova, dok su Kragujevčani na 13. mestu sa 12 bodova. U narednom kolu koje je na programu 9. novembra, "Voša" dočekuje Javor iz Ivanjice.

  • Huncut

    03.11.2013 12:41
    Opet kazem...ne mogu da verujem...!!!!
  • Dusan

    03.11.2013 10:20
    Vosa
    Ne bih da zvucim paranoicno i sl. ali da li se samo meni cini da su se nasi odbrambeni igraci sklanjali kod oba gola... Meni je malo sumnjivo... ako se slicno ponovi, nece me stadion vise videti...
  • 2-2

    03.11.2013 09:41
    Koliko?
    Nesto sam i mislio da ce se zavrsiti bez tri boda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.