Marko Nikolić od zime na klupi Partizana?

Trener Fudbalskog kluba Vojvodina Marko Nikolić, mogao bi od zime da nasledi Vuka Rašovića na klupi Partizana.  
Trener Fudbalskog kluba Vojvodina Marko Nikolić, mogao bi od zime da nasledi Vuka Rašovića na klupi Partizana.

 

Rašović sve je bliži odlasku sa klupe Partizana, a prema pisanju Žurnala beogradski "crno-beli" su već zvali šefa stručnog štaba Vojvodine.

Nikolić, prema pisanju beogradskih medija, navodno ne želi da napusti "Karađorđe" pre kraja jesenjeg dela prvenstva, pa bi Rašović mogao da ostane u Humskoj do decembra. S obzirom na to da je Vojvodina ovih dana dobila i novu upravu, postoji mogućnost da Nikolić potpuno odbije ponudu iz Humske.

U tom slučaju, Rašovića, ako ode, mogli bi da naslede Ljubinko Drulović, Ljubiša Tombaković ili Slobodan Krčmarević, o čemu poslednjih dana spekulišu beogradski mediji.

"Nismo razgovarali o statusu trenera. Imaćemo sednicu Upravnog odbora u utorak ili sredu, u zavisnosti od toga kada budemo u mogućnosti da se okupimo, pa ćemo videti", rekao je potpredsednik Partizana Raša Babić.

Podsetimo, Nikolić je pre dolaska u "Vošu" ovog leta, četiri sezone uspešno predvodio ekipu Rada u kojem je promovisao nekoliko sjajnih mladih fudbalera.

  • Ćevara

    08.11.2013 07:29
    E moj Mile...
    Ti što kupe bata Đorinu A licencu su treneri a Diplomirani treneri fudbala - profesori koji su diplomirali na DIF-u su ekonomi(Nemanja Jotanović) ili treneri - saradnici (Goran Bašić).
    A ovaj Nikolić je i došao da ode... Nema tu ni etike, ni morala ni entuzijazma.. ničeg!
  • Hubert

    06.11.2013 06:19
    Nazad u veliki prljavi grad....
    Šteta ako ode , čovek je dobar trener. Nije mi samo jasno što u Partizan , valjda ima para pa da im pomogne da plate porez , plate i ostalo
  • NS

    05.11.2013 11:47
    Ma dosta...
    ...sa ovim pozoristem znanom kao srpski fudbal...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.