Vojvodinu čeka "fudbalski rat" protiv Javora

Fudbaleri Vojvodine dočekuju danas na stadionu "Karađorđe" ekipu Javora iz Ivanjice u 12. kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine dočekuju u subotu na stadionu "Karađorđe" ekipu Javora iz Ivanjice u 12. kolu Superlige Srbije.

Trener Vojvodine Marko Nikolić smatra da je protivnik jedna od najnezgodnijih ekipa u našoj ligi, o čemu svedoče i njihovi rezultati u dosadašnjem delu prvenstva gde su oko tri četvrtine bodova osvojili na gostujćim terenima.

On je dodao da su Ivanjičani poznati kao borbena ekipa koja uvek daje svoj maksimum i protiv koje je jako teško igrati, zbog čega će njegove igrače čekati "fudbalski rat na terenu".

"Voša" u ovaj meč ulazi posle razočaravajućeg remija sa kragujevačkim Radničkim (2:2) prethodnog vikenda, dok će Javor pokušati da se iskupi za poraz od OFK Beograda (3:1).

Novosađani su posle 11 odigranih kola treći na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i Crvena zvezda i jednim bodom manje od vodećeg Partizana. Ekipa iz Ivanjice nalazi se na 12. mestu sa isto toliko bodova.

Meč na "Karađorđu" počinje u 18 časova, a karte se mogu kupiti po ceni od 200 dinara za zapad, dok ulaznice za istočnu tribinu koštaju 150 dinara.

  • 09.11.2013 19:12
    E moj Nikoliću, jadan je klub gde ti i tvoji igrači radite, treba da vas je sramota za sve što radite, sad ste realno trebali imati 10 bodova više od blizanaca….
    Najbolje je da ti i tvoje mamine maze idete iz našeg kluba…..
    Nemoj svoju krivicu svaljivati na druge budi čovek priznaj da ne radite dobro
    Kad budete igrali dobro biće i publike, što bi bilo ko dolazio na stadion da se ždere i nervira zbog vašeg neznanja
  • 09.11.2013 13:14
    Zašto 18 časova? Zašto se pale reflektori i troši energija koju svi mi plaćamo za dva trećerazredna kluba?
  • Brus Vilis

    09.11.2013 13:05
    Napred Vošo!
    Do titule!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.