Karadžić obećao pomoć FK Novi Sad

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić razgovarao je sa predstavnicima fudbalskog kluba Novi Sad i obećao pomoć u procesu oporavka kluba.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić razgovarao je sa predstavnicima fudbalskog kluba Novi Sad i obećao pomoć u procesu oporavka kluba.

"Predsednik FSS je naveo da razume probleme u kojima se nalazi novosadski klub i istakao da će prve nedelje septembra posetiti stadion na Detelinari, kao i da će FŠ tada, ali i budućnosti, u skladu sa svojim mogućnostima pomoći oporavak i ozdravljenje kluba", navodi se u saopštenju fudbalskog kluba Novi Sad.

Ovaj klub je prošle nedelje najavio da želi da ugosti selekciju Luganska, ukrajinske oblasti koja se nalazi pod kontrolom proruskih snaga, o čemu je pisao 021.

  • Laloš

    04.08.2014 22:04
    A gde je tu pečat???
    A gde je tu g.Morača???
  • Hugo the Boss

    04.08.2014 19:38
    Толе има тајни план да уништи Војводину. Он је иначе изубљени син Хуга Рушевљанина на којег су кивни навијачи гаћана од четр метера због тога што је он уништио Вошу толико да они сада 35 година после немају више навијача. Кажу Хуго је натерао Новосађане да навијају за друге клубове а не клуб љубитеља лука и сланине.
  • 04.08.2014 18:55
    У ту крпу ју је овај град и претворио немаром. А ви и даље пљујте човека који вам је средио куп ове године.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport