Marić: Vojvodina može do titule

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da njegova ekipa može da osvoji šampionsku titulu ove sezone ako se pojača u zimskom prelaznom roku.
Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da njegova ekipa može da osvoji šampionsku titulu ove sezone ako se pojača u zimskom prelaznom roku.

"Imamo dobar tim koji može da se bori za titulu, ali za to su potrebna i odgovarajuća pojačanja. Naprosto, za visoke ciljeve potreban nam je veći fond dobrih igrača", rekao je Marić za "Dnevnik".

Vojvodina posle deset kola vodi na tabeli Super lige Srbije, sa 25 bodova, jednim više od drugoplasiranog Partizana, ali i utakmicom više. "Mislim da će o tituli odlučivati mala bodovna razlika između prvog i drugog na tabeli, jedan, dva ili tri boda. Bukvalno jedan meč može da odluči, to jest činjenica da li ste u odsudnom momentu mogli na teren da izvedete dovoljno kvalitetan sastav", kazao je Marić.

Prema njegovim rečima, ekipa nema alternative na bočnim pozicijama i potreban joj je veći izbor kvalitetnih fudbalera u svakoj liniji. "Jasno mi je da klub nema novca da plati visoko obeštećenje za nekog igrača. Ipak, imamo želje za dolazak trojice ili četvorice, a šta će od toga biti, videćemo", kazao je trener Vojvodine.

On je dodao da da je zadovoljan igrom svoje ekipe, s obzirom na to da je u letnjem prelaznom roku ostala bez dvojice bitnih igrača, od kojih je jedan i kapiten Nemanja Radoja. "S obzirom na to da smo letos ostali bez dva bitna igrača zadovoljan sam igrom i rezultatima. Ono što je bilo do nas uradili smo, sada ostaje na rukovodstvu da u narednom prelaznom roku definiše ciljeve i s tim u vezi preduzme odgovarajuće korake", rekao je Marić.

Vojvodina će u narednom kolu predstojećeg vikenda gostovati Partizanu u 11. prvenstvenom kolu.

  • Laloš de Luxe

    28.10.2014 15:19
    Ja to govorim godinama!
    Jel znate kada će se u ovo "dno dna od Srbije" vratiti ljudskost, dostojanstvo, moral, demokratija, sloboda mišljenja i govora, istinski primenjena multietničkost i jednakost ???
    Kad FK Vojvodini Centralni Komitet iz BG dozvoli da u poštenom i u fer sportskom nadmetanju osvoji titulu Prvaka Srbije!!
    Znači NIKADA! U Srbiji poštenje? Ha,Ha,Ha ....
  • KIKLOP

    28.10.2014 11:17
    nema šanse jer
    bi beogradske krvopije pojeli muda svoja.Sa sudijama manipulišu i zvezda i partizan jer na silu pobeđuju često pored sudija.voša da dovede drogbu i onog u kapi da mete na gol ne bi bili prvaci zbog govnara u crnom.
  • 28.10.2014 10:02
    Samo radite, trenirajte, trčite, borite se za svaku loptu, igrajte fudbal i neka vas zaobiđu povrede i kartoni. Tabelu ćemo svi zajedno pogledati po odigranom poslednjem kolu i videti koji smo.
    Mi smo već ponosni na vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport