Vojvodina želi tri nova boda protiv Donjeg Srema

Nakon poraza u derbiju jeseni od Partizana, fudbaleri Vojvodine ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi utakmicom protiv Donjeg Srema.
Nakon poraza u derbiju jeseni od Partizana, fudbaleri Vojvodine ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi utakmicom protiv Donjeg Srema.

Biće to sedma zvanična utakmica ova dva kluba. U dosadašnjih šest utakmica uspešnija je bila Vojvodina sa četiri pobede uz dve nerešene utakmice.

Šef stručnog štaba Vojvodine Zoran Marić rekao je da je ekipa arhivirala utakmicu sa Partizanom, što je bio prevashodni cilj u ovoj nedelji, s obzirom na polemiku koju je izazvala utakmica u Beogradu. Isto tako, očekuje tvrdu utakmicu i protivnika koji će se bazirati pre svega na odbranu gola. Cilj u ovoj utakmici je kao i do sad, pobeda i tri boda, mada ne očekuje lak posao uzimajući u obzir da Donji Srem dolazi iz serije loših rezultata.

Meč se igra u subotu na Karađorđu s početkom u 18h, a ulaz na istočnu tribinu biće slobodan do kraja polusezone.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra dočekuju Čukarički, dok će vodeći Partizan u nedelju gostovati u Subotici. Evo i ostalih parova 12. kola: Mladost - Radnički Kragujevac, Napredak - Voždovac, Jagodina - Rad, Novi Pazar - Borac i Radnički Niš - OFK Beograd.

Partizan je trenutno lider sa 28 bodova, Zvezda ima 26, a Vojvodina 25 bodova.

  • boolewar

    07.11.2014 20:27
    Ne sumnjam da ce mladici na terenu uraditi sta treba, a na nama na tribinama je da "domacinski" ugostimo Rabrena i Cabru.
  • pera

    07.11.2014 15:10
    ej grobaru
    Cuti grobaru u evropi imate gol razliku 8:1, a ovde da vam sudije ne navlace ne bi bili ni deseti.A navijati za klub osnovan u Zagrebu, od reprezentativaca NDH moze samo...dopuni sam.
  • Grobari

    07.11.2014 13:22
    PK
    Želeti i moći dve su različite stvari. Ako sremci prvi daju gol, najviše što možete je da izvučete bod i da pevate. Dupla kruna, ole !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport