Vojvodina gostuje Partizanu: Ohrabruje igra protiv Trentina

Odbojkaši Vojvodine NS Seme u nedelju igraju sa Partizanom u četvrtom kolu domaćeg prvenstva.

Odbojkaši Vojvodine NS Seme u nedelju igraju sa Partizanom u četvrtom kolu domaćeg prvenstva.

Novosađani gostuju u Beogradu nakon susreta u CEV kupu sa Trentinom, kojem su oduzeli set, a bili na korak da osvoje i drugi.

"To je za nas još jedna teška takmica u kratkom periodu, posle Zvezde i Trentina. Crno-beli su krenuli jako dobro, borbeni su. Kada smo mi u pitanju, ohrabruje me igra protiv Trentina, mnogo toga bolje je funkcionisalo nego pre, neke stvari koje su nam bile problem sada smo jako dobro radili i smatram da će to biti od velikog značaja za derbi. Ako pristup igri bude isti takav verujem da možemo da računamo na pozitivan ishod", rekao je trener Novosađana Strahinja Kozić.

"Šta reći za Partizan, ekipu koja je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i kojoj je to možda i najveći kvalitet. Imaju odlične pojedince, odlično igraju i timski, ali ako ponovimo delić igre iz meča sa Trentinom mislim da ćemo slaviti", smatra igrač Vojvodine Igor Jovanović.

Utakmica se igra u nedelju u beogradskom Sportskom centru "Vizura" od 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport