Tatran ponovo bolji od Vojvodine

Vojvodina ove sezone nikako da zabeleži pobedu u regionalnoj SEHA ligi.
Vojvodina ove sezone nikako da zabeleži pobedu u regionalnoj SEHA ligi.

Novosadski tim je sinoć ponovo poražen na svom parketu, ovog puta od slovačkog Tatrana rezultatom 29:25 što im je sedmi poraz u deset odigranih kola.

Srpski šamion je imao tokom susreta dobrih momenata kada su postizali golove u nizu, ali i veoma loših u trenucima kada su ostali bez dovoljne energije. Iako je Vojvodina uspela u 50. minutu da se približi na svega gol zaostatka, na kraju su Slovaci slavili sa relativno ubedljivom razlikom. Istakli su se u domaćem timu Marjanović i Elezović sa 7, te Orbović sa 6 pogodaka.

Za Novosađane, koji sa svega tri osvojena boda tavore na dnu lestvice, sada sledi malo duža pauza u SEHA ligi, a naredni meč igraće tek 3. decembra kada dočekuju Zagreb.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport