Vojvodina dobila Konstanin u dramatičnoj završnici

Košarkaši Vojvodine završiće jesenji deo u Košarkaškoj ligi Srbije na prvoj poziciji pošto su u derbiju kola savladali Konstantin sa 67:66.
Košarkaši Vojvodine završiće jesenji deo u Košarkaškoj ligi Srbije na prvoj poziciji pošto su u derbiju kola odigranom na Spensu savladali Konstantin sa 67:66.

U duelu jedine dve neporažene ekipe u do sada odigranih devet kola, Novosađani su uspeli da u samoj završnici dođu do pobede, tačnije košem Čampare sa linije slobodnih bacanja.

I da su Nišlije trijumfovale, ne bi bilo nezasluženo, posebno zbog činjenice da su vodili tokom čitavog toka susreta. U poslednju četvrtinu ušli su sa čak 11 poena prdnosti, ali su domaćini uspeli da preokrenu i osvoje oba boda. Najefikasniji su u Vojvodini bili Novak i Čampara sa po 11 poena, po 8 su ubacili Šešlija, Bursać i Đumić. U gostujućoj ekipi je najbolji bio Despotović sa 17 koševa.

Na tabeli vodi Vojvodina sa svih deset pobeda, slede je Konstantin i FMP sa po jednom izgubljenom. U ovoj godini Novosađani treba da odigraju još jedan susret i to 20. decembra protiv OKK Beograda.

  • Mrma

    13.12.2014 17:42
    NS -nisi obavešten
    Čestitke košarkašima,naravno i mladoj naučnici.Portal 021 je o tome pisao i ništa vredno njima ne promakne.
  • ns

    13.12.2014 07:33
    Ovo je vest
    "Novosađanka najbolja mlada naučnica na svetu
    Tamara Bojanić učenica prvog razreda novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" osvojila je zlatnu medalju na Juniorskoj naučnoj olimpijadi koja je danas završena u Argentini. "
    Znam da nije ovde mesto komentaru, ali niste preneli ovu vest a da nije neka pevaljka ili mega trend politicar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport