Španović postavila državni rekord u spintu

Atletičarka  Ivana Španović postavila je državni rekord na mitingu u Novom Sadu, pošto je trku na 60 metara prešla za 7,31 sekundi.
Atletičarka  Ivana Španović postavila je državni rekord na mitingu u Novom Sadu, pošto je trku na 60 metara prešla za 7,31 sekundi.

Ona je oborila rekord star 10 godina u vlasništvu Vukosave Đapić, koja je ostvarila vreme od 7,34 sekundi.

Španović je na taj način uspela da zabeleži rekorde u svim starosnim kategorijama, a vlasnica rekorda je i u skoku u dalj.

"Drago mi je da je Ivana njen napredak u brzini uspela da potvrdi i na samom takmičenju. Kroz treninge se videlo da je spremna za rekord i iskreno se nadam da će se državno prvenstvo za seniore i seniorke ipak održati sledeće nedelje. To će biti još jedna idelna prilika za brze trke i poboljšanje forme", rekao je trener Goran Obradović.

Španović će prvi nastup u skoku u dalj ove godine imati na mitingu u Birmingemu 21.februara.
  • Marina

    02.02.2015 09:57
    Bravo
    Odlično, SPINT je baš super disciplina :)
  • Nikola

    01.02.2015 08:44
    Bravo, svaka čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti