Tribina: Kako vaspitavati decu bez batina?

Tribina na temu "Kako da vaspitavamo bez batina, nagrada i kazni? Pristup Pozitivnog vaspitanja", održava se danas, 6. februara, u Pozorištu mladih.
Tribina na temu "Kako da vaspitavamo bez batina, nagrada i kazni? Pristup Pozitivnog vaspitanja", održava se u petak 6. februara u Pozorištu mladih.

Neka od pitanja o kojima će se diskutovati: Zašto tradicionalni modeli u vaspitanju danas donose više štete nego koristi? Ako ne strogost i popustljivost - šta onda? Zašto je jako važno redefinisati pojam disciplina? Kako roditelji tinejdžera da se snađu?

Učesnici će se dotaći ovih, ali i mnogih drugih pitanja, a ujedno će otkriti četiri veštine koje pomažu u komunikaciji sa decom ranog uzrasta. Roditeljima će govoriti i sa njima razgovarati psiholog Žana Erdeljan, sociolog Ivana Muškinja i pedagog Dijana Radojković. Oni su inače sertifikovani edukatori za roditelje u oblasti pozitivne discipline.

Kako navode organizatori, ovaj događaj će biti inspiracija za sve hrabre roditelje koji grade svoj lični unutrašnji kompas u roditeljstvu, neprestano istražujući svoju ulogu i tragajući za informacijama i iskustvima koja im na tom putu mogu pomoći.

Diskusija je u Velikoj sali pozorišta i počinje u 18h. Ulaz je slobodan.

  • Namćor

    06.02.2015 12:31
    Jedem šta hoću, a mršavim
    Nekako me sve ovo podseća na te glupe reklame: svi vide da nešto ne valja sa ponašanjem današnje dece, ali neće ništa da promene.
    Očigledno je da se nešto pogrešno radi kada ima toliko problema, pa zašto ne saslušati predavanje, razmisliti o tome pa onda komentarisati, umesto što unapred znamo da su to sve gluposti i da je naš način vaspitanja savršen - odakle onda toliko problematične dece kada su roditelji savršeni.
  • Toma

    06.02.2015 11:33
    kako vaspitati decu bez batina
    Loše.
  • mamaaa

    06.02.2015 11:23
    zao mi je sto nemam trece i plus....
    @ Tata
    Postovani tata, u praksi, ukoliko analiziramo jednu zdravu porodicu, najstabilnija, najspremnija i deca sa najvise naj... su upravo iz porodica sa vise clanova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti