FOTO: Naoružan mladić napada devojke na Novoj Detelinari

Novosadska policija traga za mladićem koji je prošlog vikenda na Novoj Detelinari napao dve devojke uz pretnju pištoljem, saznaje 021. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je napao devojke u hodnicima zgrada i pokušao da ih siluje.
Novosadska policija traga za mladićem koji je prošlog vikenda na Novoj Detelinari napao dve devojke uz pretnju pištoljem i pokušao da ih siluje, saznaje 021.

Prema nezvaničnim informacijama 021, osumnjičeni je napao devojke u hodnicima zgrada i pokušao da ih siluje.

Oba napada su se dogodila u bloku zgrada između Cankareve i Ulice Koste Racina. Napadnute devojke su odvojeno prijavile napade, a policija ispituje da li je bilo i drugih sličnih napada u ovom delu Novog Sada.

- Napao je više devojaka u tom delu grada, ali nije uspeo nijednu da siluje. Ima pištolj i stalno nosi istu trenerku, upečatljiv je - kaže izvor iz policije za 021.

Fotografija je inače sa jedne od nadzornih kamera. (Suzana Stojićević)

  • Snajper

    03.04.2015 19:10
    Metak u oko
    Voleo bih da sretnem doticnog jebaca sa pistoljem pa da mu isti nabijem tamo gde sunce ne sija.Neki su pitali gde je policija?Pa da im odgovorim,posto i sam zivim u ovom delu grada.Opste je poznato da je sam vrh novosadskog sljama u detelinarskoj policiji.Nerade nista,stite sitne jajare i kriminalcice od koji uzimaju reket.Sede u lokalnim kaficima,grebu se za pice i muvaju konobarice.Drzava nam je dotakla dno dna i od policije nemozete ocekivati nikakvu pomoc.Sam sam licno naoruzan i bez pistolja neidem ni po hleb.Ovakvima samo treba smestiti metak odmah i resiti zemlju za manje jednog bolesnika.
  • N

    03.04.2015 13:59
    Upravo tako -
    da je devojka pokusala da se odbrani suzavcem, ili protivnapadom, sutradan bi ona odgovarala za prekoracenje nuzne odbrane ili nezakonito nosenje suzavca, a to sto je on pokusao da je siluje-nikom nista. Doslo vreme da mora svako sam da se brani. Gde je ta policija na ulicama grada? Ja je ne vidim, a zivim na Detelinari...
  • NOVOSADANKA

    03.04.2015 12:15
    NOVOSADANKA
    Ja kao majka devojke koja ima 20 godina kad bih joj nedaj boze prisao bolesnik a ne mladic kako vi pisete presudila bih mu verujte mi ,mislim da mu nikad ne bih palo na pamet da pogleda devojku a ne da joj pride .Majke Novog Sada hajde mi da ga nademo i presudimo kad nasa policija nije u stanju,pokazite mu facu zasto sakrivate ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti