Promocija Dino parka od danas do utorka

Promocija Dino parka održaće se od danas do utorka (14. do 17. novembra) u centru, uz program koji je posebno namenjen deci.

Promocija Dino parka održaće se od danas do utorka (14. do 17. novembra) u centru, uz program koji je posebno namenjen deci.

U Dunavskom parku biće postavljeno nekoliko dinosaurusa koji će dočarati samo deo stalne postavke koja će se kasnije naći u Dino parku. Osim dinosaurusa, za decu je predviđeno još zanimljivih sadržaja: muzički program, koncert dečijeg hora, zabava uz Haos animatore, aktivnosti poput crtanja, bojanja, fotografisanje sa dinosaurusima i maskotom, informisanje o edukativno zabavnoj ponudi parka.

Tokom četiri dana trajanja promocije, program počinje u 10 sati i završava se u 19.00.

Dino park će biti otvoren u martu naredne godine, u neposrednoj blizini otvorenih bazena Spensa, na površini od 1,7 hektara. Osim izložbe dinosaurusa, ovaj edukativno zabavni centar će pružiti i dodatne sadržaje poput muzeja dinosaurusa, iskopavanja fosila dinosaurusa, igraonicu, streljanu, mini ZOO vrt, adrenalin park.

subota, 14. novembar:

Dečiji hor "Rastimo"
Haos animatori
Koncert Avanture leteće gitare, Rock and Roll za decu, Bane i Ton Bon Ton orkestar
Dečija predstava "Mala princeza" – SPOT (Samostalna pozorišna trupa)

nedelja, 15. novembar:

Dečiji hor
Mali mađioničar
Mađioničar Volare – Trikovi, iluzije i predstave sa balonima
Dečija predstava "Robinzon Kruso", Miljan Davidović

  • @Anonimus - Nisam primetila

    12.11.2015 20:40
    Primetićete ih u Dunavskom parku.
  • 12.11.2015 08:26
    Nisam primetila
    Jesu li bili na Štrandu?

    "Pošto smo deci obećali dinosauruse, a da ne bi ispalo da je cilj samo da se zaradi novac, odlučili smo da ih predstavimo i pre otvaranja. Na Štrandu će biti postavljen deo replika dinosaurusa, desetak komada, i svi će moći besplatno da ih vide. Mislimo da će biti izloženi jedno mesec dana, odnosno koliko bude bilo zaiteresovanih i dok vremenski uslovi dozvole" navodi Bogdanović.
  • 11.11.2015 16:37
    Ćiri bu, ćiri ba...
    Aaaaaaaaaa, biće i mađioničari!
    Jesu l' neki novi ili će isti oni iz grdske kuće, što prodaju trikove nama, sada "mađijati" i decu nam?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti