VIDEO: Otvorene nove samouslužne zone ProCredit banke u Novom Sadu

Kao odgovor na sve veću potrebu klijenata da bankarske usluge budu jednostavne i stalno dostupne, čak i van radnog vremena ekspozitura, tokom ove godine u ProCredit banci počele su sa radom samouslužne zone 24/7, u kojima je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
Kao odgovor na sve veću potrebu klijenata da bankarske usluge budu jednostavne i stalno dostupne, čak i van radnog vremena ekspozitura, tokom ove godine u ProCredit banci počele su sa radom samouslužne zone 24/7, u kojima je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

I u Novom Sadu su tokom ove godine otvorene tri Samouslužne zone u ulici Laze Telečkog 28, Bulevaru cara Lazara 7b i Narodnog Fronta 73a, koje omogućavaju građanima da sve poslove sa bankom obave samostalno, kad god im odgovara, u bilo koje doba dana i noći.

Posebna pogodnost za fizička lica su bankomati za evre na kojima su moguće ne samo isplate već i uplate dinara ili evra sa tekućih računa i računa štednje po viđenju. Osim toga, terminal za transakcije omogućava transfer između računa, kupovinu ili prodaju deviza, kao i plaćanje mesečnih računa. Za informacije o stanju i transakcijama na računu, kao i za pregled otplate kredita ili isplate depozita, na raspolaganju je Infoterminal.

Novine se odnose i na olakšan rad i dostupnost brojnih usluga za pravna lica i preduzetnike. Predaja pazara je znatno olakšana korišćenjem bankomata za uplatu novca ili depozitnog sefa, pa će biznis klijenti to moći da obave kad god to njima odgovara, u bilo koje doba dana i noći. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci, kao i brojne druge usluge.

Za korišćenje svih terminala u zonama, dovoljna je samo platna kartica ProCredit banke, koja se može dobiti vrlo brzo nakon podnošenja zahteva u ekspozituri.

Samouslužne zone 24/7 omogućavaju da se osnovne bankarske transakcije obave samostalno, brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge. Više informacija o samouslužnim zonama ProCredit banke može se dobiti na sajtu ProCredit banke ili pozivom Info Centra na broj 0700 700 000 ili 011 2057 000.

Adrese zona i lokacij može se videti i na ovoj mapi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti