Koncert godine večeras, još malo karata u prodaji

Koncert godine, 16. po redu, održava se danas u velikoj sali na Spensu.
Koncert godine, 16. po redu, održava se danas u velikoj sali na Spensu.

Tradicionalna manifestacija održana prvi put pre 22 godine i na kojoj su do sada svirale sve najvažnije domaće grupe, počinje u 16 časova nastupom grupe "Putrid Blood", benda koji je odabrao stručni žiri nakon trećeg, novembarskog koncerta u okviru mini festivala "Nove Snage rokenrola 2015."

U 16.30h publika će moći da sluša sastav "Piknik", potom sledi "Ničim izazvan" u 17.05h, nakon njih pevaće "Artan Lili" od 17.50h, dok će od 18.35h svirati "Mortal Kombat".

"Orthodox Celts" svira od 19.10h, posle njih nastupa "Darkwood Dub" u 20.10h, pa "Ritam nereda" u 21.10h.

Koncert zatvaraju svojim svirakama "Goblini" u 22.10h, pa "Partibrejkersi" od 23.20h i na samom kraju "Hladno pivo" koje bi trebalo da nastupi 40 minuta posle ponoći.

Ulaznice za tribinu Zapad 1 su rasprodate, a ostalo je još nešto malo za parter i tribinu Zapad 2.

U okviru pratećeg programa, u Kulturnom centru Novog Sada juče je prikazan film "Limunovo drvo". Ovaj dokumentarni film Branka Radakovića govori o kultnoj muzičkoj grupi "Limunovo drvo" koju su 1977. godine osnovali u Beogradu Milan Mladenović, Milan Stefanović i Dragomir Mihailović, a koja se raspala 1980. godine.

Prvih 100 posetilaca ulazi besplatno, tako što na blagajni Tribine mladih za pokazanu ulaznicu za Koncert godine, dobijaju besplatno ulaznicu za bioskop. Projekcija je zakazana za 16.30h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti