U toku pripremni radovi na izgradnji kanalizacije u Bockama

U toku su pripremni radovi na izgradnji gravitaciono-potisnog cevovoda sa crpnom stanicom u naselju Bocke.

"Ovo je prvi preduslov za rešavanje dugogodišnjeg problema meštana naselja Bocke. Idejnim projektom za naselje Bocke predviđen je separatni sistem odvođenja otpadnih voda, sa glavnom crpnom stanicom Bocke. Funkcija crpne stanice Bocke je da pomoću potisnog voda transportuje otpadne vode naselja Bocke do postojećeg kanalizacionog sistema u Sremskoj Kamenici", naveo je Član Gradskog veća za komunalne delatnosti Vladimir Stojković.

Izvođač radova na izgradnji gravitaciono potisnog cevovoda je DOO "Bulevar Company", rok za završetak je 190 kalendarskih dana, a ukupna vrednost investicije je 38.977.366 dinara.

Autor: 021.rs

  • Marija Terezija

    05.01.2016 08:02
    Rad red i disciplina
    Heto sve se može kad se hoće, sa naprednjacima svi ćemo rešiti bar po jedan značajan problem. Vreme prosperiteta nam dolazi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti