Brodić za inspekcijsku kontrolu

Saobraćajni inspektori i službenici gradske Uprave za saobraćaj od danas će imati na raspolaganju i brodić za kontrolu obale Dunava.

Saobraćajni inspektori i službenici gradske Uprave za saobraćaj od danas će imati na raspolaganju i brodić za kontrolu obale Dunava.

Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Siniša Bubnjević, kaže za "Blic" da Grad do sada nije imao ovakav brodić, potreban za proveru skoro 7.000 plovila, čardi, brodova-restorana i kilometara rečne obale.

On dodaje da Grad planira nabavku još jednog brodića. Ovaj, dug sedam metara i vredan 30.000 evra, plaćen je iz gradske kase.

  • Dukelander

    14.09.2010 18:01
    Brodić koji su kupili je Premixova Šajka, možete naći na netu lako i sa punom opremom i košta tako nekako. Jedino mi je žao što prilog nije upotpunilo kupanje u Savi, gospodina člana gradskog veća.
  • Buon

    14.09.2010 17:03
    30 tisuca evra?! Bogami za te pare mozes da kupis dobar gliser, jedva cekam da vidim koju su rupu od korita kupili...
  • Tomas24

    14.09.2010 14:26
    da ali
    Gospodo, na to nemate pravo !!!!!!!
    Jedva čekam da me zaustavite sa mojim gliserom, tražiće vas na Đerdapu.
    Na Dunavu, jedino pravo ima da zaustavlja Lučka Kapetanija (koja nema plovilo i resurse),i rečna policija (koju N.Sad nema), i niko više!!!Samo navedite na osnovu kog Zakona i po kom članu to radite?Ono što Vas tišti je da usled velikih taksi, pola plovila nije registrovano, te je uskraćen budžet Grada.Ali to možete rešiti na puno legalniji i lakši način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.