Razmena optužbi DS i SNS zbog gradnje solitera

Povodom početka gradnje solitera kod Pošte u centru Novog Sada danas su se saopštenjima obračunali SNS i DS.

Srpska napredna stranka navodi da je razvoj Novog Sada, u stvari otvaranje novih radnih mesta pa je u sklopu toga pokretanje građevinske operative jedan od najvažnijih prioriteta za grad Novi Sad.

"Sa druge strane, oni koji su gradnjom Bulevara Evrope napravili jednu od najvećih kriminalnih afera u zemlji, oni koji su gradili najskuplje kontejnere na svetu, od svake teme žele da naprave predizbornu političku priču jer nemaju šta da ponude građanima Novog Sada pa pokušavaju da oteraju investitore čineći direktnu štetu građanima Novog Sada", navode u SNS.

Demokratska stranka je prethodno saopštila "da su njeni odbornici u Skupštini grada pokušali da spreče usvajanje urbanističkog plana na osnovu kojeg je srušena zgrada predratne Komunalne banke i na osnovu kojeg privatni investitor blizak gradskoj vlasti pokušava da izgradi džinovski stambeno-poslovni kompleks kojim dominira soliter od 13 spratova".

Naveli su i da je direktor Javnog preduzeća "Urbanizam" Dušan Miladinović sprečio Društvo arhitekata Novog Sada da se izjasni o tom skandaloznom planu.

  • Arčibald Rajs

    31.03.2016 16:48
    Čujte, Srbi: Kad god ostanu bez argumenata, "naprednjaci" udare u priču šta su "žuti" radili dok su bili na vlasti. I uvek vrte dve ili tri iste fraze. Meni stvarno nije jasno ko još može da padne na te fore... Jer sve je sada više nego očigledno: "naprednjačka" vlast završava za "papire", a njihovi tajkuni uzimaju pare. Posle dele zaradu. Ne znam šta tu nije jasno!
  • ex chapman

    31.03.2016 16:04
    Branko Ćopić
    svako sa iole mozga je do sad morao shvatiti da suštinske razlike među strankama u srbiji nema: sve su osnovane u cilju ličnog bogaćenja i bahaćenja funkcionera konkretne stranke. obični aktivisti dobiju po koju mrvicu, a obična raja - koja nije član nijedne stranke - ne dobija ama baš ništa.
    samo... činjenica da je za vlade DSa izveden lopovluk oko tog novog bulevara, ne oslobađa sadašnje vlastodršce od odgovornosti za zločine kojima oni precedavaju. ruku na srce ovaj skandal kod glavne pošte je samo poslednji u nizu a nikako i najgori...
    što reče mačak toša buvolovcu žući (parafraziram): brate žućo, manimo sad priče ko je od nas dvojice veći lopov...
  • Novosadjanka

    31.03.2016 15:52
    GDE IDE OVAJ GRAD
    Graditi stambeno-poslovni objekat u samom centru Novog Sada nema veze sa investicijama. Ima veze samo sa licnom koristi onih koiji su to dozvolili. Niko nije objasni zasto bas gradnja na tom mestu i zasto rusenje zgrade pod zastitom drzave (koje zapravo ni nema, jer neki su iznad zakona)? A stoji rusevina Radnickog univerziteta i brojni slobodni placevi uz bulevare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.