Bez većih problema zbog snega

Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća od jutros saobraćaju uglavnom po redu vožnje, a svi prilazni putevi u Novom Sadu su čisti.  
Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća od jutros saobraćaju uglavnom po redu vožnje, kaže za Radio 021 portparol ove firme Milorad Vukašinović. On navodi da se saobraćaj odvija usporeno, ali da nisu zabeležili veća kašnjenja zbog snega.

Manjih problema ima na sremskoj strani grada. U zimskoj službi "Vojvodinaputa" su nam potvrdili da su svi prilazni putevi u Novom Sadu čisti, dok se na putevima drugog i trećeg prioriteta van grada saobraćaj odvija usporeno.

Radnici zimskih službi gradskih preduzeća sneg čiste od ranog jutra. Svi glavni putevi su prohodni, dok su sporedne ulice prekrivene tankim slojem snega, pa se ispod uhvatio led.

Portparolka "Puta", Jelena Stojsavljević, kaže za 021 da su njihove ekipe na terenu i da sneg čiste još od juče prepodne. "Nakon što je sneg počeo intenzivnije da pada, počeli smo čišćenje svih novosadskih saobraćajnica. Ima dovoljno zaliha soli i magnezijum-hlorida", tvrdi Stojsavljevićeva.

Na ulicama se nalaze i radnici "Zelenila", njih oko 120, te 147 radnika "Čistoće" koji čiste autobuske stanice, staze u i oko parkova, prilaze mostovima, trgove i druge lokacije u gradu. Od ranog jutra i 30 radnika "Parking servisa" čisti sneg mehanizacijom i lopatama, a na parkinge su bacili 500 kg soli. Portparol ovog preduzeća, Radovan Jeknić kaže da i dalje važi da se parking ne naplaćuje ukoliko na njemu ima oko pet centimetra snega.

  • TELEPCAN

    15.12.2010 07:38
    a mi ?
    i mi na telepu placamo odrzavanje i cistocu.
    sto bar jednom ne prodjete i ulicom petefi sandora ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.