Devojka lakše povređena

U sredu oko 18 sati na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Slobodana Jovanovića na Novom naselju došlo je do udesa, kada je automobil "folksvagen polo" beogradskih tablica udario devojku na pešačkom prelazu.

U sredu oko 18 sati na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Slobodana Jovanovića na Novom naselju došlo je do udesa, kada je automobil "folksvagen polo" beogradskih tablica udario devojku na pešačkom prelazu.

Kako za 021 kaže portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin, reč je o 20-godišnjoj A.L. iz Bačke Topole, kojoj su, srećom, konstatovane samo lakše povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je devojka pretrčavala prelaz, a istraga će utvrditi da li je bilo crveno ili zeleno svetlo na semaforu.

Porodica devojke koja je bila za volanom "pola" poziva očevice da se jave redakciji Radija 021 radi utvrđivanja okolnosti u kojima je došlo do ove nezgode.

  • Jovan

    23.01.2011 17:14
    Ne bi me cudilo da je pretrcavala na crveno i da nije gledala, levo/desno, vec blejala kao muva bez glave. Takve "padobrance" gledam svaki, ali svaki dan, kako prelaze dok je crveno svetlo, ne gledaju levo desno, pricaju mobilnim telefonima i gledaju dole, o ljudima koji prelaze van pesackog i ljudima kojima je tesko da se prosetaju po trotoaru do prelaza, pa onda samo ukose i predju put, da ne pricam. Mladoj dami od 20 godina zelim da se brzo oporavi od posledica nezgode i da sledeci put obrati paznju pre nego sto krene da pretrcava pesacki prelaz.
  • 21.01.2011 16:21
    @Pera
    Dragi Pero voziš li ti? Da je devojka išla 80 km/h pešak sigurno ne bi imao lake telesne povrede. Mani se paušalnih izjava, jer nikad ne znaš kada će tebi neki pešak da iskoči pod kola.By the way, devojka nije imala alkohola u krvi.
  • mile

    21.01.2011 08:23
    pa sad ...
    bahati i jedni i drugi al pesake niko ne kaznjava pa to i koriste ! na mnogo mesta u gradu iskacu ko antilope jer ih mrzi da odu 50 metara nize do pesackog ! Tako da pored izbegavanja ludaka za volanom moras paziti i na antilope koje iskacu iz zbunja na bulevaru oslobodjenja, iza cveca na bulevaru mihajla pupina itd. bitno da je svaki dan patrola na pesackom kod otp banke i hvata vozace sto nestanu na pesacki a sto mu ovaj iza ledja prelazi 6 traka bulevara peske nikom nista ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.