Zagađeni bunari i dalje rade

Iako je voda na devet javnih bunara u Novom Sadu neispravna, gradske vlasti ih nisu ni sanirale ni zatvorile kako građani ne bi pili vodu sa njih.
Iako je voda na devet javnih bunara u Novom Sadu neispravna, gradske vlasti ih nisu ni sanirale ni zatvorile kako građani ne bi pili vodu sa njih. Istovremeno, svakog meseca se izdvajaju pare za analize koje radi Institut za javno zdravlje Vojvodine, a koje potvrđuju da je voda neispravna.

U preduzeću koje je odgovorno za bunare, "Vodovodu i kanalizaciji", kažu da nemaju novca za revitalizaciju bunara, ali da nije u planu ni njihovo zatvaranje, piše "Blic".

U "Vodovodu" garantuju da građani bez problema mogu da piju vodu sa desetak gradskih česmi koje su povezane na vodovod.

  • SREMAC

    25.02.2011 12:14
    PROPALA STVAR
    Svi su svesni činjenice da se u gradu Novom Sadu niko nikome me meša u posao.Džaba su i komentari kad je takav koalicioni sporazum postignut i gradonačelnik može samo da izigrava prvog čoveka - bez bilo kakvih ingerencija.Vaši pokušaji da javnost upoznate sa promašajima,problemima,nezakonitostima...u JP i JKP je što se nas tiče OK,ali to nema efekta.Svi su oni povezani i niko nikoga neće oterati u zatvor,jer sutra sledi osveta...i tako u krug.Nama ostaje jedino da se komentarima ISPRAZNIMO JAVNO i da nam bude malo lakše.Za ovakve gluposti što čine pojedine javne ličnosti,tu mislim i na direktore JP i JKP u normalnim sredinama-IDE SE NA ROBIJU.
  • zastavnik I klase

    25.02.2011 11:49
    Ovde više ne treba komentara, sasvim ih je dovoljno, na redu treba da su državni organi:policija, tužilaštvo, sud. Naravno i gradonačelnik, ako je on zaista to ili je on samo prva faca neke kasabe, a ne drugog grada u državi. Neka mu primer bude Djilas a ne geograf.
  • hocu promene

    25.02.2011 08:01
    Kada ces podneti ostavku gosp. gradonacelnice? Slazem se sa predhodnim komentarima. Budi prvi koji ce na osnovu probudjene savesti vratiti moral u politiku. Predhodno smeni nesposobne direktore JKP i ispuni obecanje o izboru kvalitetnih ljudi konkursom. Ispuni obecanje da neces dozvoliti pljacku Novg Sada i obustavi prodaju Luke Novi Sad i Vodovoda stranackim tajkunima. Znamo da ti mozes to da uradis. Ti si nam to obecao i zbog toga smo i glasali za tebe. I veruj da ako to uradis novosadjani ce ti ponovo pokloniti svoje poverenje jer ce ceniti povratak morala u politiku a i oprostiti sve greske ceneci iskrenu promenu probudjene savesti. Jednostavno smeni budale, zaustavi pljacku i privatizaciju novosadske imovine i uredio si mnogo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.