Grad podstiče mlade na rekreaciju

Gradska uprava za sport i omladinu pokrenula je program "Požuri polako" sa namerom da mlade, uzrasta od 14 do 30 godina, animira da se što više bave sportom i rekreacijom.

Gradska uprava za sport i omladinu pokrenula je program "Požuri polako" sa namerom da mlade, uzrasta od 14 do 30 godina, animira da se što više bave sportom i rekreacijom. Član Gradskog veća Aleksandar Kravić ističe da je, posle gotovo dve decenije, sport ponovo jedan od glavnih prioriteta  u koji je Grad spreman da ulaže.

"Ovo je pokušaj da se animiraju oni koji nisu u klubovima, koji nisu skloni takvim stvarima kao što je aktivno bavljenje sportom, jer je u izradi Lokalnog akcionog plana jasno prepoznato da je problem ozbiljan kad su u pitanju fizičke aktivnosti mladih", navodi Kravić.

Raspored sportsko rekreativnih aktivnosti istaknut je na sajtu Grada, www.novisad.rs. Mladi mogu da biraju plivanje, streljaštvo, kuglanje, stoni tenis, vežbe oblikovanja ili samoodbrane. Prijavljivanje je moguće preko društvene mreže "facebook" ili mailom na pozuripolakons@gmail.com. Svi programi su besplatni. (D.B)

  • tiberius

    07.04.2011 09:21
    steta sto se neko nije setio da organizuje trcanje. izvodi se na otvorenom a mnogi bi se pridruzili jer nema nikakvog ulaganja u opremu, osim mozda u par kvalitetnih patika. treneri bi pokazali vezbe zagrevanja, istezanja i sastavili program vezbanja. gradjani bi kasnije mogli i sami da nastave sa treningom.
  • Ćomi

    07.04.2011 08:58
    Sve mi je sada skupo
    Koji su to klubovi?
    Nemam ja para da putujem sa Satelita do centra da bih trenirao!
    Uništili su me finansijski (ostavili bez posla - a roditeljima dali mizerne penzije), pa me sada još i zezaju, kroz ovakve demagoške kampanje!
  • AnaB

    07.04.2011 06:40
    nadjoh gde je raspored
    http://www.novisad.rs/content/pochi-e-realizatsi-a-programa-pozhuri-polako

    (izvinite)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti