Nema lokalnih anestetika u Kliničkom centru

Novosađani kojima je potrebna manja hirurška intervencija ne mogu da se operišu jer je bolnicama ponestalo lokalnih anestetika.  
Novosađani kojima je potrebna manja hirurška intervencija ne mogu da se operišu jer je bolnicama ponestalo lokalnih anestetika. Portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin, kaže da je nestašica lekova na nivou Srbije.

"Zbog nestašice lokalnih anestetika na nivou Srbije, u Kliničkom centru Vojvodine se do daljnjeg obustavljaju sve male hirurške intervencije koje se obavljaju u hirurškim salama Poliklinike KCV“, kaže portparolka Kliničkog centra za Radio 021.

Još uvek nije poznato zbog čega je do nestašice došlo, kao ni kada će snabdevanje anesteticima biti normalizovano. (M.S.)

  • Mirka

    11.06.2012 08:03
    @Marija Antoneta
    A vas ovo ne dotice kad nam se ovako obracate?
  • 07.04.2011 04:03
    1
    Zar se opet vracamo u davne '90 godine prosloga veka, isto tako je bilo i '94, ako pacijent nije u bolnicu doneo anestetik,/licno iskustvo/ morao je da se celici trpeci bolove prilikom male hirurske intervencije...
  • Djinalolobriđida

    06.04.2011 19:49
    Kukurikukokodatojepravasramota
    Nije problem u anesteticima, već u Tadiću i Dotadićima, SPS nasledstvu kadrova, u sistemu krađe, korupcije, svi političari i sve političke partije svojom nesposobnošću, poltronstvom i alavošću upropaštavaju Srpski narod i pridružene manjine, rasturaju državu i materijalno i duhovno. Narod ćuti i trpi, svi misle da je to problem "nekoga drugoga" i dok ne ustane kuka i motika, u ovoj državi reda neće biti.

    Amin!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti