Atheist Rap i Nataša Bekvalac na Spensu

Povodom proslave 30 godina Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina", 14. aprila biće organizovan veliki koncert na kom će, između ostalih, nastupiti i Atheist Rap i Nataša Bekvalac.
Povodom proslave 30 godina Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina", 14. aprila biće organizovan veliki koncert na kom će, između ostalih, nastupiti i Atheist Rap i Nataša Bekvalac. Kako za 021 kaže gitarista Ateista Vladimir Radusinović Radule, otvaranje Spensa Svetskim prvenstvom u stonom tenisu je događaj koji mu se posebno urezao u sećanje.

"To je bio prvi događaj kog se ja sećam da se ceo svet slio u Novi Sad. Sećam se da smo se svi zaprepastili kad smo ušli u Veliku dvoranu – 16 stolova, svi pikaju stoni tenis...ne znam, to je nama tad delovalo impozantno", priseća se Radule.

Program proslave tridesetog rođendana Spensa počinje u 11 ujutru, kada će najmlađi Novosađani uživati u dečjoj predstavi. U 20 sati ispred nekadašnje Gradske kafane biće održana modna revija, a centralni događaj dana počinje u 21h u Velikoj dvorani. Pored Ateista i Nataše Bekvalac, nastupiće i Lee Man, Tanja Banjanin, Frajle, Amajlija i Apsolutno romantično. Ulaz na sve manifestacije će biti slobodan. (M.S.)

  • zato da jedes govna

    07.04.2011 16:20
    Kako će izvesti daj duet? Mislim na vizuelni dojam, jer dubokoumnost pesama im je egal. Hoce li i ovi iz Atheist Rap obuci nesto providno sa cirkonima ili ce Nata da obuce sorc i starke?
  • narodnjaci!

    07.04.2011 13:52
    http://www.youtube.com/watch?v=OdvHSmMxTVk

  • Ja Eventoalno Bih...

    07.04.2011 11:44
    I platinasta pevačica Tanja Banjanin, pokrajnska sekretarica za omladinu. Fali još samo skromno prisustvo Modesta Dulića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti