Tržnica preuzela Petrovaradinsku pijacu

Novosadska "Tržnica" preuzela je nadležnost nad Petrovaradinskom pijacom.

Novosadska "Tržnica" preuzela je nadležnost nad Petrovaradinskom pijacom. Kako je najavio direktor Dušan Bajić, to preduzeće će uraditi sve što je potrebno da ta pijaca zadovolji potrebe građana u snabdevanju voćem, povrćem, ostalim životnim namirnicama i neprehrambenom robom.

Nova pijaca imaće potpuno izgrađenu infrastrukturu, uređen plato i parking. Biće postavljene nove, pokrivene tezge, obezbeđena mesta za prodaju na veliko. Na njoj će se nalaziti ribarnica, pekara, a u planu je i mesara.

Po završetku radova, Petrovaradinska pijaca bi trebalo da izgleda poput onih na Detelinari, Satelitu i u Temerinskoj ulici. Bajić se nada da će kompletan posao biti urađen do kraja juna.

Direktor "Tržnice" dodaje da je to preduzeće spremno da organizuje privremenu pijacu u Sremskoj Kamenici, ukoliko dobije direktivu iz Gradskog veća. On nije želeo da prejudicira kada će se rešavati pitanje nadležnosti nad tom pijacom, ali ističe da Grad ne sme dozvoliti da Kameničani ostanu bez nje.

"Tržnica" ove godine planira nastavak radova na Najlon pijaci, proširenje poslovanja na delatnosti koje će preduzeću doneti prihod, a nastaviće i sa kampanjama "Probaj ovde - kupi na pijaci", "Pun ceger zdravlja" i "Mališani na novosadskim pijacama". (D.B)

  • Sremci

    07.04.2011 06:46
    Najzad
    Najzad da se nesto pokrene i uradi i u Petrovaradinu. Sadasnja pijaca je ruglo, a Mesna Zajednica je samo naplacivala zakup tezgi, a ne vidi se u sta je ulagala sredstva. Bravo za Trznicu!
  • Miki

    07.04.2011 06:28
    Sr.Kamenica
    Pijaca u Kamenici je od ponedeljka trajno zatvorena. Sada su prodavci oko pijace pored najprometnije raskrsnice, tako da im je povrce i voce bogato prasinom i izduvnim gasovima.
  • Dule

    06.04.2011 15:48
    ala vera
    kakvi prevaranti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti