Elektrovojvodina uhvatila 600 kradljivaca struje

Kontrolori u "Elektrodistribuciji Novi Sad" za pola godine otkrili su 597 kradljivaca struje.
Kontrolori u "Elektrodistribuciji Novi Sad" za pola godine otkrili su 597 kradljivaca struje. Ovom timu, koji radi 24 sata dnevno nezavisno od drugih službi, u sprečavanju krađa pomaže iznajmljeno obezbeđenje.

"Elektroprivreda Srbije" rešila je da stane na put kradljivcima električne energije, pa planira da novosadski model proširi i na ostale delove zemlje.

Domaća elektroprivreda lane je izgubila oko 63 miliona evra, zbog neovlašćenog korišćenja struje. Za taj novac EPS bi prema nekim procenama mogao da izgradi oko 25 malih hidrocentrala, pišu Novosti.
  • ZoraNS

    22.08.2011 13:33
    Da li i kažnjeni
    To što su uhvaćeni nije rezultat, rezultat je da budu i kažnjeni. Oni kradu a mi plaćamo, imamo li pravo da znamo za koga plaćamo struju, ili je to državna tajna, po principu lopove i bog štiti.
  • 22.08.2011 12:39
    Ti "kradljvci" dobro znaju šta rade, a nismo svi električari!
  • Oko

    22.08.2011 12:35
    Ja samo pevam, ja samo sviram...
    Ok to, al kada će kontrola onih što nas kradu (akcize, tv pretplata, takse za izradu raznih dokumenata, SBB monopolista, putarine neopravdano visoke, bankarske provizije, telefonska pretplata za koju ne dobijate ništa, izrada pokazne od 560 din., video nadzor, gradonačelnikova pisma ljubavi nama građanima...)

    Mogao bi ovako do sutra. E zato će neko imati velikih problema na proleće kada budu raspisani izbori!
    :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti