Novi Sad: Konuzina proteruju i lecima

U poštanskim sandučićima Novosađana protekle nedelje pojavio se provokativni letak na kojem je ambasador Rusije Aleksandar Konuzin prikazan kao alkoholičar sa jasnom porukom da Srbija treba da ga protera.

U poštanskim sandučićima Novosađana protekle nedelje pojavio se provokativni letak na kojem je ambasador Rusije Aleksandar Konuzin prikazan kao alkoholičar sa jasnom porukom da Srbija treba da ga protera.

Na ilustraciji je karta Srbije i isturena noga koja je upravo šutnula Konuzina u stražnjicu, a on crvenog nosa i pocepanih čarapa drži flašu ruske votke.

Na poleđini letka piše: "Ruskom diktatu smo rekli NE još pre 63 godine! Mnogi su, očigledno to zaboravili. Najskuplji i najgori benzin i gas u Evropi, lažna obećanja, zelenaški krediti, nepostojeće investicije, to je sve što imamo od velikog prijateljstva današnje Rusije. Srbija nije ruska provincija! Onaj koji je sluga u Rusiji, neka ne misli da može da bude gazda u Srbiji. Neka naprave reda u svojoj kući, a nama neka ostave našu".

Autor nije poznat pošto nigde nema potpisa. Letak je urađen na masnom papiru i u boji. (S.K.)

Komentari 121

  • 25

    10.11.2011 07:52
    LGBT
    Jedino sto mogu da ti kazem je da citas novine koje postoje zarad velicanja EU,ako procitas novine koje velicaju Rusiju nacices suprotnost.Uvek se slusa sa dva uha pa tek onda donosi zakljucak.Ne kazem da je to neistina ali nije ni potpuna istina.Procitala sam ali ni tu ne nalazim ko je ulozio u srpsku privredu.
  • 25

    10.11.2011 07:43
    Bata ,
    Cenim tvoj trud da mi objasnis koliko smo pomoci, kredita dobili od Amerike i EU i otprilike vecinu tih investicija znam ali Bato moje pitanje je bilo koliko smo dobili za pokretanje privrede za razvoj onoga sto ce dalje usloviti razvoj same zemlje...Veruj mi da od nikog za to ni evra nismo dobili jer nijednoj zemlji nije u interesu da pomaze razvoj druge zemlje ako mogu one da postanu vlasnici proizvodnih, privrednih preduzeca, fabrika...onda ce da uloze ali Srbiji da napreduje nece dati ni evra.Rusija ide rame uz rame sa EU i Amerikom.Zanosite se tim pitanjem ko nam je veci prijatelj.SVE STO RADE RADE U SVOM INTERESU.
  • Građanin pokorni

    09.11.2011 00:54
    Jedna tepsija, dve tepsije, tri partije u džep
    Ko je kriv Rusima što se nisu ugledali na Amere pa pokupovali onomad i one manje banana partijice finansijske orijentacije kada si mogao da ih dobiješ za tepsiju ribe. Sad takvi drmaju lokalnim političkim pejzažima, k'o u onom vicu o slonu i mišu. Misliš džukac, ono šarplaninac. A i cena im drastično skočila na dve i po tepsije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti