ZIG nije prodao nijednu parcelu

Na licitaciji u Zavodu za izgradnju grada nije prodata nijedna od ponuđenih sedam parcela gradskog građevinskog zemljišta.  
Na licitaciji u Zavodu za izgradnju grada nije prodata nijedna od ponuđenih sedam parcela gradskog građevinskog zemljišta.

Nije bilo zainteresovanih čak ni za plac u Ulici Bajči Žilinskog s početnom cenom od 140,3 miliona dinara, namenjen za gradnju tržnog centra.

Kako piše Blic, u Zavodu za izgradnju nisu želeli da komentarišu smanjeno interesovanje kupaca, a odustajanje ulagača od ovih licitacija bi moglo ozbiljno da se odrazi na gradsku kasu.

Do sada je ZIG ponudio 14 parcela na prodaju. Da su sve prodate bar po početnoj ceni, zarada bi iznosila oko 450 miliona dinara.

  • D€-€$

    20.03.2010 14:25
    Ma to su oni namerno. Zviznuli cene da bi konkurs propao, pa sad imaju opravdanje kada svojim pajtosima zemljište budu dali budzašto. Kao "eto, nije bilo zainteresovanih za one cene..."
  • sosa

    18.03.2010 08:44
    Pa, zar ste hteli sve da rasprodate! E, kao što vidite, neće moći! Loša vam je ideja, loši su vam konsultanti, loši su vam nalogodavci! A ostali su dekintirani...Misli ste da napunite gradsku kasu, pa da se troši kako se stigne, i za koga se stigne...Aprililililili...
  • Preošteni G17

    18.03.2010 08:41
    Još kad vam MLAĐA pošteni proda gradska javna preduzeće (javan tajna je da je dao nalog svojim direktoriam iz G17 da pregoavraju sa budućim kupcima i zdužuju gradska preduzeća) kada se u Maju donese zakon i izmena postojećeg zakona o priavtizaciji , neće bre iamti ko da kupi kokice kod džafera a ne plac

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti