Pozorište mladih ne zatvara Malu salu

Mala sala "Pozorišta mladih" neće biti zatvorena uprkos tome što je i poslednji rok za popravku elektroinstalacija istekao, a portparolka ove ustanove, Tijana Delić, potvrdila je za 021 da njihova popravka uskoro počinje.  
Mala sala "Pozorišta mladih" neće biti zatvorena uprkos tome što je i poslednji rok za popravku elektroinstalacija istekao, a portparolka ove ustanove, Tijana Delić, potvrdila je da njihova popravka uskoro počinje.

Ona nije precizirala kada će tačno početi radovi, kao ni koliko dugo će trajati. Inspekcija je uvtrdila da nema potrebe za zatvaranjem sale ni kada obnova počne, budući da radovi iza bine neće ugrožavati živote gledalaca. Kako Tijana Delić kaže za Radio 021, preduzete su sve potrebne mere bezbednosti.

"Mi smo doneli odluku o bezbednosnim merama, a svi zaposleni u pozorištu se rukovode tom odlukom. Veoma je važno što je inspekcija došla i što Mala sala ipak neće biti zatvorena", rekla je ona.

U celoj zgradi su postavljeni alarmi, a održavanju električnih uređaja je posvećena posebna pažnja. Referent za protivpožarnu zaštitu je prisutan na svim probama i predstavama i kontroliše objekat. Podsećamo, poslednji rok za obnovu elektroinstalacija u Maloj sali je bio 20. februar, a radovi su odlagani godinu dana zbog nedostatka novca i žalbe ponuđača na javnoj nabavci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti