Uskoro izdavanje kabina

Početkom aprila biće poznate cene zakupa kabina na Štrandu i cene dnevnih ulaznica, kažu u Gradskom zelenilu.
Početkom aprila biće poznate cene zakupa kabina na Štrandu i cene dnevnih ulaznica, kažu u Gradskom zelenilu.

Ivan Nožinić iz Gradskog zelenila kaže za Radio 021 da ovih dana počinje pregrađivanje novih kabina.

"Ovih dana počinje pregrađivanje 30 velikih kabina u male, na delu Štranda koji se nalazi u blizini veslačkog kluba "Danubius". Na taj način Gradsko zelenilo želi da izađe u susret zahtevima građana za većim brojem kabina jer je svake godine potražnja za njima velika", rekao je Nožinić.  Prošle godine izdavalo se 152 kabine, gužve su bile ogromne, a Novosađanai nezadovoljni organizacijom.

Kako navode u Zelenilu, izdavanje lokala ulazi u završnu proceduru, a do početka kupališne sezone, 1. maja, sve će biti poznato u vezi sa cenama. Svi zainteresovani zakupci lokala svoje ponude mogu dostaviti još danas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti