Novi Sad plivao za Modenu

Revijalno-takmičarski deo humanitarne sportsko-plivačke manifestacije "Novi Sad pliva za Modenu" održan je proteklog vikenda na bazenu SC "Slana Bara" na Klisi.
Revijalno-takmičarski deo humanitarne sportsko-plivačke manifestacije "Novi Sad pliva za Modenu" održan je proteklog vikenda na bazenu SC "Slana Bara" na Klisi.

Pozivu su se odazvali i olimpijci Igor Beretić i Miroslava Najdanovski, koja je u Rimu promovisala akciju. Na početku revijalno-takmičarskog dela Goran Čelić je, ispred organizatora, pozdravio sve prisutne,  pročitao pismo podrške grada Novog Sada, člana Gradskog Veća za sport Aleksandra Kravića, pismo podrške italijanskog Ambasadora, kancelarije Plivačkog saveza Srbije i plivačke javnosti Srbije, koji su u potpunosti podržali akciju pomoći, uz konstataciju da je upućena podrška i pomoć uz Italijanski olimpijski komitet i Italijanske saveze akvatičnih sportova, prva u Evropskim okvirima, javlja RTV.

Takođe, Čelić je naznačio da akcija nije završena, već da ćeorganizatori sačekati da akciju, u narednom periodu, podrže preduzeća i ustanove kojima je upućen poziv. "Nakon toga, sredstva će se uputiti gradu Modeni, uz majicu sa logom manifestacije, koju su potpisali svi učesnici, a koja nas predstavlja i svima jasno šalje poruku o nama", istakao je Čelić.

Organizacioni odbor izrazio je zahvalnost svima koji su se odazvali pozivu, plivačima, vaterpolistima, volonterima i svim ljudima dobre volje, koji su na bilo koji način doprineli da akcija pomoći sportistima akvatičnih sportova u Modeni izgleda veličanstveno. Posebna zahvalnost izražena je Dragoljubu Brzaku iz PK Novi Sad, Goranu Rašuli iz PK Swim Star 2000, Mirku Srđanovu iz PK Vojvodina, Lazaru Kolji iz VK Vojvodina i Vojkanu Jovanoviću upravniku SC "Slana Bara".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti