Forma Ideale nagrađuje letovanjem iz snova

Kompanija za proizvodnju i prodaju nameštaja "Forma Ideale" raspisala je nagradni konkurs "Vaš recept za idealan život".

Kompanija za proizvodnju i prodaju nameštaja "Forma Ideale" raspisala je nagradni konkurs "Vaš recept za idealan život".

Prva nagrada je letovanje za dvoje u vrednosti od 100.000 dinara, druga je kupovina nameštaja za dnevne i spavaće sobe, kuhinje i trpezarije u vrednosti od 80.000 dinara, a treća u iznosu od 60.000 dinara. Forma Ideale će podeliti još 10 nagrada u iznosu od 5.000 dinara za kupovinu u salonu.

Pravo učešća imaju svi kupci nameštaja u salonu koji kupe nameštaj tokom marta. Treba da pošalju kreativne predloge i ideje koje su u vezi sa provodenjem porodičnih trenutaka kroz fotografiju, crtež, priče, pesme.

Kako je za Radio 021 rekao menadžer kompanije Nikola Ružičić, namera im je da nagrade kreativne i šaljive predloge koji utiču na inovaciju njihovog proizvodonog asortimana. Tokom proleća, prema njegovim rečima, Forma Ideale će organizovati nagradni konkurs i u nekoliko drugih gradova u Srbiji.

Konkurs je otvoren do 31. marta. Ideje i predloge treba poslati na adresu salona na Bulevaru Vojvode Stepe 40 ili ubaciti popunjen kupon u namensku kutiju u salonu. Prijava učešća moguća je i putem sajta www.formaideale.rs/konkurs.

Proglašenje pobednika je 5. aprila, a dodela nagrada dan kasnije u salonu na Novom naselju

Forma ideale je jedan od lidera u proizvodnji i prodaji nameštaja u Srbiji i regionu. Ima preko 1.100 zaposlenih, dva proizvodna pogona i preko 120 prodajnih mesta. U asortimanu je čak 220 različitih proizvoda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti