DS: SNS u Zoni zaposlio 45 ljudi

Novosadski odbor DS-a optužio je naprednjaka Aleksandra Milovančeva za loše upravljanje Lukom Novi Sad. U saopštenju demokrata se navodi da Aleksandar Milovančev, prvostepeno osuđen za malverzacije u javnim nabavkama, pri nabavci medicinskih aparata i opreme za najteže bolesti, u pokušaju da zamaskira svoje kriminalne radnje svakodnevno napada projekte za pomoć privredi Vojvodine.
Novosadski odbor DS-a optužio je naprednjaka Aleksandra Milovančeva za loše upravljanje Lukom Novi Sad.

U saopštenju demokrata se navodi da Aleksandar Milovančev, prvostepeno osuđen za malverzacije u javnim nabavkama, pri nabavci medicinskih aparata i opreme za najteže bolesti, u pokušaju da zamaskira svoje kriminalne radnje svakodnevno napada projekte za pomoć privredi Vojvodine.

"Sa skoro 500.000 dinara mesečnih primanja sa 6 javnih funkcija, umesto prebrojavanja kupusa i sifona Milovančev treba da se bavi posrnulim preduzećima, Lukom i Slobodnom carinskom zonom, kojima upravlja i od kojih zavise hiljade novosadskih porodica.Za nekoliko meseci u Zoni je zaposleno 45 stranačkih poslušnika koji su samo primali platu, a radili kampanju za SNS. Od septembra 2013. godine je sa računa potrošeno preko 100 miliona dinara, a prva nabavka su bili luksuzni automobili sa posebno urađenim tablicama "Zona". Kako se kasnije pokazalo ovi luksuzni automobili su korišćeni za privatne svrhe, a jedan od tih automobila je slupan u udesu koji je pod dejstvom alkohola, noću slupao Barac, odbornik SNS i rukovodilac u Zoni", saopštavaju demokrate.

DS navodi i da se Zona koristi i za političku trgovinu, pa je tako na visoko rukovodeće mesto doveden Zdravko Milićević, bivši odbornik DS, a formirana je i studentska zadruga preko koje se nekontrolisano isplaćuju dnevnice. Oni tvrde i da je u toku gradnja nelegalnog objekta zgrade tehničkog pregleda bez građevinske dozvole, mimo regulacionog plana uz višestruko uvećane cene gradnje.

  • Gora NS

    18.04.2014 08:58
    Obrazac.
  • 17.04.2014 15:30
    Devojčica je u maskirnoj uniformi?
  • Srbendija

    17.04.2014 11:13
    Srbendija
    Ne razumem što se raspravljate, živimo u Srbendiji u kojoj se nikad ništa neće promeniti ko god došao na vlast - svi su isti.

    Lopovluk, partijsko zapošljavanje, malverzacije i ostalo, tako će biti dok god postoji Srbendija.

    Jedino je dobro onom čija partija je na vlasti, a nama smrtnicima koji preziremo političare i njihove partije je suđeno da patimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti