Gužva na Varadinskom mostu zbog moto trka

Zbog zatvaranja Mosta slobode, stvorile su se gužve na prilazima Varadinskom mostu.

Zbog zatvaranja Mosta slobode, stvorile su se gužve na prilazima Varadinskom mostu.

Kako su nam javili slušaoci, saobraćajna policija počela je da reguliše saobraćaj kod Varadinskog mosta.

Most slobode, kao i petlja Mišeluk, zatvoreni su danas i sutra od 9 do 17 časova, zbog auto trka.

Izmenjene su trase autobusa na linijama 68, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79, 80, 81 i 84, tako da sa Bulevara oslobođenja skreću u Ulicu Maksima Gorkog, zatim Kejom žrtava racije, preko Varadinskog mosta i Kameničkim putem do ulaza u Sremsku Kamenicu i dalje postojećim trasama.

Linija prema Institutu koristi Ulicu Vojvode Putnika, Trg Zmaj Jove, Železničku stanicu i Ulicu Moše Pijade.

  • Boba

    15.06.2014 05:20
    helikopter
    Pa jedino resenje za HITNU POMOC je helikopter.A ko ce to da plati.Pa onaj koji je ponovo dozvolio odrzavanje trka,radove na klisanskom mostu i sve u isto vreme.Planiranje dogadjaja u Novom Sadu je nemoguce.Ni taj koji nam je ovo napravio nije bio planiran.Hitna pomoc ne moze da stigne do Instituta a nekom zivot visi o koncu.Morace bolesnici da planiraju.Nek Vam je sa srecom.A gradska vlast nek planira dosad ima cistu 0 iz tog predmeta.
  • Gajo

    14.06.2014 23:21
    Mene samo interesuje...
    ...ali transparentno, kakva je računica za grad od tih trka? Prihodi, rashodi, dobit i uopšte šta građani za ta dva dana daju, šta gube i šta dobijaju? Voleo bih da nam gradonačelnik objasni tu matematiku, ako može, i da ne bude glupost da veću nismo čuli.
  • -

    14.06.2014 21:44
    -
    a despot ce dobiti pocasni bokal

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti