Sređuju se pojedine ulice na Telepu

U toku je uređenje Vardarske ulice, a za nekoliko dana počeće radovi u još dve ulice na Telepu, u Tihomira Ostojića i Milana Savića.
U toku je uređenje Vardarske ulice, a za nekoliko dana počeće radovi u još dve ulice na Telepu, u Tihomira Ostojića i Milana Savića.

U delu Vardarske ulice, između Subotičke i Ulice Tihomira Ostojića, biće izgrađen kolovoz širine 5m. Sa južne strane ulice, gde su izgrađeni višeporodični objekti, planiran je parking i pešačka staza širine 2 i 3m. Na severnoj strani ulice uz kolovoz je predviđen zeleni pojas i pešačka staza širine 1,6m. U Vardarskoj ulici biće izgrađen i sekundarni vodovod.

Ulica Tihomira Ostojića, koja povezuje Bulevar Evrope sa Subotičkom ulicom, dugačka je oko 400m i sa postojećim kolovozom širine 3,5m koji je u veoma lošem stanju. Za desetak dana počeće izgradnja saobraćajnih površina, a u sklopu ovih radova kolovoz će biti proširen na 5m, a na početku ulice, sa desne strane, biće izgrađen parking širine 4,6m i pešačka staza širine 2,7m. U ostalom delu ulice pored kolovoza predviđen je zeleni pojas i pešačke staze širine oko 2m. U Ulici Tihomira Ostojića, na trasi nekadašnjeg primarnog vodovoda, biće izgrađen sekundarni vodovod.

Projektom je takođe predviđena i rekonstrukcija dela Subotičke ulice u dužini od oko 90 m, između Vardarske i Ulice Tihomira Ostojića, gde će kolovoz biti proširen sa postojećih 6 na 9m, takođe će biti izgrađene i obostrane pešačke staze širine oko 2m.

U toku iduće nedelje počeće radovi na izgradnji saobraćajnih površina u delu Ulice Milana Savića, na deonici dugoj 255m, od Ulice Petefi Šandora prema Ulici kapetana Berića. Biće izgrađen kolovoz širine 5m, kao i  pešačke staze i kolski ulazi od betonskih ploča.

  • Građanin

    04.09.2014 13:57
    @Mist
    Dođi kod mene kući ako hoćeš da ti pokažem kompletnu dokumentaciju, sve crno na belo i to još pre 5-6 godina, nije u redu da tako podcenjuješ svoje sugrađane.
  • Brus Vilis

    04.09.2014 12:58
    Priča o uredjenju Vardarske ulice je zapravo počela pre 3-4 godine. Ulica je bila asfaltirana i to su kadikad gradjani sami finansirali. Onda su je raskopali i provukli toplovod za bulevar, a ulicu ostavili tako raskopanu i zatvorili je. Dakle, nije ovde reč o milosrdnom gestu gradskih otaca, već o obavezi da se ona vrati u prvobitno stanje nakon obavljenih radova.
  • sdragan

    03.09.2014 20:48
    Mist@
    Evo ja zivim na Adicama...Uknjizen i legalan 100%...Nemam asfalt ni kanalizaciju...Ne pricaj kada ne znas situaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti