Mile Isakov podržao Alternativu za Srbiju

Bivši lider Reformista Vojvodine Mile Isakov podržao je danas inicijativu Treće Srbije za novim političkim okupljanjem pod nazivom Alternativu za Srbiju.
Bivši lider Reformista Vojvodine Mile Isakov podržao je danas inicijativu Treće Srbije za novim političkim okupljanjem pod nazivom Alternativu za Srbiju.

Isakov je rekao da je svaka alternativa u Srbiji dobrodošla.

- U izuzetno smo lošoj situaciji, imamo nekakvu opoziciju, ali ona nije alternativa. Svi koji se bave politikom u poslednjih dvadeset i više godina, srasli su sa korupcijom i adaptirani su na korupciju do te mere da više ništa novo i dobro ovoj zemlji doneti ne mogu. Svaka nova ideja, svaka nova snaga i svi novi ljudi su dobrodošli i to je jedina mogućnost da se u Srbiji nešto premeni - rekao je Isakov.

On je dodao da bi novi program i plan trebao da insistira na usvajanju dva zakona i dok se oni ne usvoje i ne sprovedu, nema prosperiteta. Prvi je Zakon o poreklu imovine koji bi trebao da natera sve građane da popune formular u kome bi naveli sve što imaju od imovine i da napišu odakle im, a da za svaku imovinu čija vrednost prelazi granicu od 200.000 evra, moraju dokazati na koji je način stečena. Drugi je Zakon o lustraciji koji bi podrazumevao da se svim ljudima koji su proveli deset i više godina u politici, onemogući da se, jedno vreme, kandiduju na bilo koju državnu funkciju.

Predsednik Treće Srbije Miroslav Parović je ocenio da je Srbiji potrebna nova politika koja će konačno ponuditi alternativu svemu lošem. - Zbog toga je Treća Srbija spremna da se o važnim društvenim i političkim temama udruži sa svima dobronamernima, bez obzira da li dele sva politička uverenja - kazao je Parović.

Sem Isakova, podršku Alternativi za Srbiju dao je i novosadski advokat Rodoljub Pašćanović.

  • Televizija

    03.01.2015 21:17
    Eh Mile, Mile..
    Ko ga ne zna, skupo bi ga platio! :-)

    Ali, mi koji ga znamo... He, he,he,he...
  • Lala

    01.01.2015 14:02
    Poenta priče
    Ova dva zakona bi bila sasvim na mestu, bez obzira da li ih predlažu Pera, Mile, Žika, Đole...
  • komentator

    01.01.2015 11:52
    Isakov+Parović
    pa za njih je Mimi Oro svetica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.