FOTO: Novosadska osveštana voda hit na internetu

Društvene mreže i internet sajtovi od objavljivanja 021.rs vesti o osveštavanju vode iz novosadskog Vodovoda već su prepuni kreativnih rešenja Novosađana i građana iz svih delova Srbije.
Društvene mreže i internet sajtovi od objavljivanja 021.rs vesti o osveštavanju vode iz novosadskog Vodovoda već su prepuni kreativnih rešenja Novosađana i građana iz svih delova Srbije.

Između ostalog, na sajtu Limundo pojavio se i prvi oglas za prodaju "svete vode" i to pod oglasom "Sveže osveštana novosadska česmovača! NS After Life!", tako da svi mogu po ceni od 10 dinara da dobiju "ekskluzivnu flašicu" bogojavljenske vodice. Za sada nije poznato koliko je potencijalnih kupaca.

S druge strane, na internetu su se već pojavili novi računi za vodu koje će JKP "Informatika" distrubirati od narednog meseca.

Takođe, popularne internet "meme" su prikazele i braću iz Pekama, koji su zapravo bili idejni tvorci poslednjeg poteza rukovodstva JKP "Vodovod i kanalizacija".

Na mail radio021@021.rs ili na zvaničnim stranama 021.rs na tviteru i fejsbuku možete poslati reakcije na vest koja je danas van granica Novog Sada proslavila JKP "Vodovod i kanalizaciju".

  • Natali

    22.01.2015 22:13
    " besposlen pop i jariće krsti"
  • 21.01.2015 11:34
    e sad stvarno moram da kupujem flasiranu vodu
    kao katolkinja ne da mi se da pijem ovu osvescenu vodu, ili molim gradonacelnika da posalje svestenike svih veroispovesti da je isto osvete pa da bude pojacano sveta i multikulturalna pa da mogu svi da je piju
  • Mastodont

    21.01.2015 08:01
    @Anonimus - eeeee....
    Nisam baš potpuno siguran o čemu pričaš pošto jezik kojim pišeš samo delimično liči na srpski, ali vidim da spominješ nekakve talase svete vode, to mi se sviđa... Možda da okuvamo neki mirotočivi wakeboarding kad ova silna sveta voda poteče u Dunav, mogli bi popovi da nam poklone koju ikonu kao bord, da sve bude u istom fazonu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.