Sajam volonterizma u ponedeljak na Filozofskom fakultetu

Sajam volonterizma, prvi po redu, održaće se u ponedeljak, 5. marta, u holu Filozofskog fakulteta.
Sajam volonterizma u ponedeljak na Filozofskom fakultetu
Foto: Pixabay
Sajam će se održati od 10 do 14 časova
 
Manifestacija je otvorenog tipa i namenjena je studentima Univerziteta u Novom Sada (ali i drugim mladim Novosađanima) kako bi se na jednom mestu upoznali sa velikim brojem organizacija i njihovim programima i projektima. 
 
Na samom Sajmu moći će da porazgovaraju sa predstavnicima organizacija, učestvuju u radionici o volonterizmu (uz prethodnu prijavu OVDE) i da saznaju kako da svoja znanja i veštine unaprede kroz volontiranje u okviru različitih programa.
 
Na sajmu će se predstaviti: Centar za proizvodnju znanja i veština, Novosadski humanitarni centar, Ekumenska humanitarna organizacija, Play centar, Centar "Srce", Mala srećna kolonija, Udruženje za pomoć MNRO Grada Novog Sada, Inkluzivni servis Cvrčak, ŠOSO Milan Petrović, JAZAS, SOS ženski centar, Novosadski volonterski servis, Omladinska prestonica Evrope Novi Sad – OPENS i Fondacija Novi Sad 2021.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič