Manifestacija "Najlepše uskršnje jaje" i Dečiji vašar danas u Futogu

Manifestacija "Najlepše uskršnje jaje" i Dečiji vašar održaće se u danas u KC "Mladost" u Futogu, u Ulici cara Lazara 42.
Manifestacija "Najlepše uskršnje jaje" i Dečiji vašar danas u Futogu
Foto: Pixabay
Program će početi u 10 časova, kada će biti otvoren Dečiji uskršnji vašar. Na vašaru kao izlagači mogu da učestvuju učenici od I do VI razreda. Izlagači, zbog ograničenog broja mesta, treba da se prijave najkasnije do četvrtka, 25. aprila do 14h na broj telefona KC "Mladost" 895–225. Za zakup mesta treba da donesu slatkiš ili grickalice. 
 
Od 11:30 časova odvijaće se takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja. Svi učesnici treba da donesu nebojeno kuvano jaje i materijal za ukrašavanje. Učesnike očekuje dobra zabava sa animatorima i za najuspešnije - prigodne nagrade.
 
U 13 časova u bioskopu će početi film "Uskršnji zeka". Ulaznica za projekciju košta 250 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič