Počinje SP u košarci: Đorđević očekuje vatru na terenu

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa spremna da na pravi način započne takmičenje na Svetskom prvenstvu i da od igrača očekuje vatru na terenu.

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa spremna da na pravi način započne takmičenje na Svetskom prvenstvu i da od igrača očekuje vatru na terenu.

Srbija igra u subotu od 15.30 protiv Egipta, utakmicu prvog kola Grupe A u Granadi.

"U našem timu su vrhunski takmičari, imaju mnogo iskustva iza sebe i nemamo pravo da, ako izgubimo, kažemo da smo imali slab dan. Na nama je da izbegnemo mentalnu blokadu, da dobro odigramo prvenstvo i da želimo da pobedimo u svakoj utakmici. Bez alibija ulazimo u takmičenje", rekao je Đorđević.

"Od igrača tražimo da vidimo vatru na terenu, lepu igru. Mi igramo timski, ne zavisimo od pojedinca, to su svi igrači shvatili. Svaki od igrača i nas ostalih podjednako deli teret", rekao je bivši kapiten reprezentacije. Đorđević je naveo da će Miloš Teodosić propustiti utakmicu protiv Egipta, pošto je ponovo osetio bol u zglobu.

"Možda je to dobro, biće svežiji za naredne utakmice. Ima igrača koji će uskočiti i rešiti problem. (Nemanja) Bjelica je malo bolje, spustio mu se otok, posle udarca u nogu, (Nenad) Krstić ide na bolje svakog dana, još nije to to, ali mislim da će mu svaki minut koristiti da dodje do najbolje forme u najboljem trenutku za nas", rekao je Đorđević.

  • BatpeHu?

    29.08.2014 20:26
    Pa da se ipak pozovu vatrogasci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).