Vojvodina u finalu

Odbojkaši Vojvodine boriće se za titulu šampiona države protiv Partizana ili Radničkog pošto su i u trećem meču polufinala plej-ofa savladali Crvenu zvezdu u taj-brejku (29:27, 23:25, 22:25, 26:24, 15:13).
Odbojkaši Vojvodine boriće se za titulu šampiona države protiv Partizana ili Radničkog pošto su i u trećem meču polufinala plej-ofa savladali Crvenu zvezdu u taj-brejku (29:27, 23:25, 22:25, 26:24, 15:13). Podsetimo, oba susreta odigrana u Novom Sadu dobili su takođe sa 3:2.

Novosađani su ponovo pokazali visok nivo koncentracije u odlučujućim momentima, prvi set su uspeli da dobiju iako su domaćini imali tri meč lopte, a potpuno su preokrenuli rezultat u četvrtom kada su imali čak šest poena zaostatka i tako definitivno psihički slomili Zvezdine igrače. Meču je u dvorani Šumice prisustvovalo tek stotinak gledalaca.

- Psihološki smo bili spremni za sva iskušenja, za duge i naporne utakmice. Fizički smo se naravno istrošili, ali zato se i sada pokazalo da imamo 12 podjednakih igrača, da niko od njih nije rezerva i da svaki ima zaista važnu i posebnu ulogu u timu. Važno je i to što je atmosfera odlična, što nema sujete kad jedan igrač uđe na teren, a drugi ode na klupu, jedan drugog bodre i stvarno su tim. Čestitam svojim igračima, a sada nam ostaje da se dobro pripremo za finale - istakao je posle utakmice trener Nikola Salatić.

U drugom polufinalu Radnički je u Kragujevcu dobio Partizan sa 3:0 i tako smanjio rezultat u seriji na 2:1. Četvrti meč se igra ponovo u Kragujevcu, a eventualna majstorica u Beogradu.

Vojvodina će se u finalu boriti za svoju 14. titulu.

  • Jerry

    11.04.2011 02:08
    Bravo Majstori!
    OK Vojvodina i dalje pokazuje da je ubedljivo najbolja sportska organizacija u Srbiji, pravi dragulj i ponos Novog Sada i cele pokrajine!

    Cestitke Koljinim momcima za plasman u finale, stepenik blize do zlata... Ovo je mlada i perspektivna ekipa, ovakvom utakmicom i pobedom u taj-brejku pokazuje i izuzetnu mentalnu spremnost i cvrstinu. Bice tu jos puno pobeda u godinama koje dolaze.

    Nadam se da ce biti Partizan u finalu, izgleda nam Beogradjani leze :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.