Viktorija Bekam ne zna ko je Novak Đoković

Surpuga slavnog fudbalera Dejvida Bekama Viktorija izjavila je da ne zna ko je Novak Đoković.
Surpuga slavnog fudbalera Dejvida Bekama Viktorija izjavila je da ne zna ko je Novak Đoković.

Kada je gostovala na televiziji "E!", voditelj joj je postavio pitanje ko je osvojio Vimbldon prošle godine, a ponuđeni odgovori bili su Rodžer Federer, Endi Mari i Novak Đoković. "Mislim da Endi nije pobedio jer bi u tom slučaju o tome brujala sva štampa na Ostrvu, verovatno je u pitanju Federer, pošto za ovog trećeg nikada nisam ni čula", odgovorila je Viktorija na zaprepašćenje voditelja.

Tada je Bekamova supruga pokušala da se "opere", ali kako to obično biva, samo se još više "ukopala". "Da, sad se sećam kako izgleda, visok i crn, zar ne? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska".

  • Mirko

    02.02.2013 12:54
    Pa sta, ko od vas zna ko je najbolji klizac na svetu?
  • Vojo Guzina

    31.01.2013 21:19
    otac
    Vazno je da tatu zna.. Sacuvaj me boze..
  • 31.01.2013 11:45
    cika frojd
    on joj se dopada -tako je to kod zena!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.