"Fast & Furious" postaje animirana serija

Popularna franšiza "Fast & Furious" pojaviće se u formi animirane serije, saopštio je Netflix.
Animirana serija je rezultat saradnje Netflixa i studija DreamWorks Animation, a donosi priču o mladom Domovom (Vin Dizel) rođaku i namenjena je mlađoj populaciji.
 
Netflix nije objavio datum početka emitovanja animirane serije, ali je otkrio neke detalje.
 
"Tinejdžer Toni Toreto sledi korake svog rođaka Doma nakon što njega i njegovu porodicu angažuje vlada da uđu u ligu elitnih trka koja služi kao paravan za kriminalnu organizaciju", navodi se u saopštenju Netflixa.
 
Čini se da animirana serija neće slediti glavne likove iz svih osam filmova, ali je moguće pojavljivanje nekih od njih. Producenti će biti Vin Dizel, Nilc Moric i Kris Morgan.
 
Takođe, već je poznato da će uslediti dva filma "Fast & Furious" koji će predstavljati deveti i deseti nastavak franšize, a koja je veoma uspešna od samog početka 2001. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.