VIDEO: Noel Galager objavio novu pesmu "It's a beautiful world"

Predvođen poznatim britanskim muzičarem, bend Noel Gallagher's High Flying Birds objavio je pesmu "It's a Beautiful World" sa nadolazećeg albuma "Who Built the Moon" koji će publici biti predstavljen 24. novembra.
Braća Galager iz nekadašnjeg Oejzisa rade punom parom. Ove godine album je izdao Liam Galager, a uskoro će to učiniti i Noel.
 
Numera "It's a Beautiful World" sadrži obraćanje francuske pevačice Šarlot Marino (Charlotte Marionneau) iz benda Le Volume Courbea kroz megafon. Ukoliko ranije niste čuli za nju, setićete je se kao devojke koja je "svirala" makaze na nekoliko Noelovih nastupa, prenosi Bosonoga.com.
 
Prema Galageru, ona nije dobila nikakva uputstva kako bi njen tekst trebalo da izgleda, tako da je na početku improvizovala sa listom "kraja sveta", koja mu se nije dopadala.
 
"Bio sam, kao: 'A, je*ote, stvarno se ne slažem sa bilo čime od ovoga'", rekao je Noel, dodajući da je na kraju prepravio njen tekst.
 
Podsetimo, nova pesma prati numere "Fort Knox" i "Holy Mountain" koje će se naći na spomenutom albumu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika